Thursday, June 10, 2010

Tinggalkan komen... saya suka baca komen kamooo

Came across atiqah’s entry on Comments…

Terpanggil utk ulas benda yg sama.. atiwah hope u don’t min i curi entry u...

Secara jujurnya... i suka baca komen2 yg kamu tinggalkan.. and i really appreciate all the comments.. dan, insya allah I akan balas semua komen2 itu.. kekadang tu, ada gak terlepas pandang komen2 sbb I x set utk terima notification upon comments received.. sorry sangat2.. tp kalau I check balik mmg I akan balas.. Cuma lambat n cepat je..

Cik senah, cheq ada baca u punya komen... sori la, cheq x perasan komen tu .. tp cheq dah balas bila tgk entry lama2 balik...

X tau padangan anda.. tp i cukup la suka, seronok sampai nk guling2 bila ada org reply komen kita kt blog mereka.. tp if i leave comment yg pendek mcm ’oooo’ atau ’eeemmmm’.. mmg I x expect uols reply.. ye kan. Apa nk respond pada komen sebeginian.. I pun mahu garu kepala jika nk reply pada komen seperti ini..

Maka tinggal la komen2 anda ek.. mak soooka... tp x ter-reply tu, maaf la.. terlepas pandang tu.. motif tulis entry nih.. ???


Oh ya. satu lagi.. if tinggalkan komen.. harap sudi lah tinggal kan nama.. senang sikit nk refer uol to... ila ke, siti, munah ke.. kan ke elok.. nama kita kan satu doa.. kang nk panggil anon anon ni, xmolek la kan... xde blog pun xpe.. letak je nama.. bleh kenal2 kan.. kete mak pun mak bagi nama noks.. nama nya en George.. hahahha.. gedix. Nama kucing, binatan peliharaan en hugo pun letak nama, Kiki... kawan i sorang tu.. siap camera pun bg nama.. letak bumble bee.. aaa.. apa nama kereta, camera, selipar jepun kamu... meh share sikit... 

16 comments:

PurPLe LaDy AiFA said...

nama saya aifa, nama kereta saya shiro. nama kucing saya zerro, aidil, shahir and mika! haha.

i lak akan reply komen ikt mood. kalo g baca entry org len pon akan tinggal komen bila mood mengizinkan.. hihi

aini said...

hi..nama sy aini.terpanggil utk tggal kan komen kat cni lepas baca entry u..owh..tp sebenarnyer sy penah tggalkan komen kat entry u pasal kitab/buku asmaulhusna tu..tp time tu sy tidak punya blog lg..baru bikin blog.mau juge ade blog seperti org laen..hehehe

n said...

nama saye Nurul..tp saye suka tglkan komen pade blog org dgn nama NiNa [unless blogger tu kenal saye, sy letak nama betul..hehe]..

saye suka leave comment after baca n3..(^_^)

Xora said...

saya pulak suka reply komen secara pukal :P nak nya kalau topik panas, sorang2 tinggalkan topik, jadi kena approve sekali gus.. tak nyempat kadang2 :(

hana yoriee said...

haha..kelakar lah zaila ni..nama saya hana..tau kan?? nama kete i plak..yoriee.. =p

thezaila said...

omg!!! uols.. very the pantas reply email.. salam kenal...

aifa --> banyak nya kucing.. nk bela kucing tp mak x bagi.. menumpang rmh mak kn.. kena la ikut rules nya ... huk huk huk..

aini --> saya ada email awak x masa tu.. sbb entry dah keterbelakang.. takut terlupa.. sorry ek..

N --> cik N.. sama la nama kita.. my dad and my late grandmother panggil nina.. tu yg jadi ninazaila tu.. selamat menyinggah ya..

Xora --> blog u mmg hot mcm goreng pisang panas.. nk reply 1-1 .. mmg x dan la noks.. reply pukan pun xpe.. the thought that counts. =)

aini said...

ade dapat email kamooo... *wink*

~thanks ek 4 the email..hehe

Mawar misswateva said...

nama saya mawar.=)
tunang saya nama kunyit.
kucing saya ade 3 yang bernama pussy, dicky and vagina aka vee..=)
ehhh..bukan lucah ok.tp reality nye mmg adik2 i ltak nama kucing dorang cmtu..agagaa.

Reen Tart Nenas said...

sama la... i pun suka... rasa cam bangga giller sbb ada org tengok page kite :)

kay kamal said...

esp ade topic menarik akan terpanggil hati ni nk komen. tp if diary luahan hati takde la nk mengomen kang silap terasa jiwa kang. so~

anywho..my name is actually khairina tapi ingat kay suda la.

harzharun said...

elo dear...i br jumpa ur blog...tgk enrtry ni terus rs "ishkk..kene tinggal komen ni"..hehe..
nice knowing...i link u..

thezaila said...

hana yorie --> hehe.. saya suka bergurau (ayat skema x tahan).. nnt kita jumpa kt memana nuff event ek...

aini --> alhamdulillah.. takut terlepas pandang je..

miss mawar --> mawar & kunyit.. odd combination.. tp sangat suwwwiiittttt... amboi2... nama kucing, mak takutt..

Reen Tart Nenas --> kan.. kira mcm ada gak org baca apa aku tulis...

kay kamal --> betul.. tp kalau luahan rasa tu mcm sama mcm yg alami.. akan komen.. tp komen nya.. sure berjela.. mcm dah tulis satu entry plak kt situ.. huhuhu

harzharun --> hehehe..thanks for dropping by.. nice knowing u too!!! =)

~ thalhazlin ~ said...

dear, love ur writtings. just find out bout this blog through bloghopping. wanna exvhage link ek? :)

♥ balkidz_hunny ♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥ balkidz_hunny ♥ said...

i reply komen secara bundle..
kadang2 i mmg dah bace org yg komen, but, i tunggu samapi ade 2-3 komen lagi..
hihi..pemalasnye.. :p
btw, i baru perasan i punye link ade kat belog u...love u lahh :p hikhik..

thezaila said...

Thalhazlin --> hi babe.. i dh link u dah =)

balkidz_hunny --> hi balkidz.. kekadang i pun reply budle gak.. sbb kekangan masa.. huhuhu