Thursday, June 17, 2010

Seriouss.. aku rasa mcm lambat lagi


melihat pada ticker ni.. oh my.. another 4 months to go.. serious aku rasa mcm... lambat lagi...
adeh..... org lain mungkin kata.. 4 bulan tu mcm sekejap je.. to me.. mak aih.. lagi nih..

adakah aku..
- sudah gatal x sabar nk kawin..
- sudah lama benar aku survey pasal kawin (coming to 2 years.. semenjak belum planning nk kawin dah survey sikit2.. confirm aku gatai!!! huhu)
- i just want to get it done once and for all
- ataupun mungkin 99% dah siap since 2 months back.. ok cuma tinggal nk tempah baju nikah je.. and the nikah documentation.. yg lain dah ok.. alhamdulillah..

10 comments:

farahfatihah said...

hi dear..4 bulan cam lama tp tolak raya n puasa dah tinggal lebih kurang 2 bulan huhuu

syanaim said...

::dear..i pun tgh counting day ni..lg 3 bln..waaa..i plak terasa cepat..takut..:P::

PurPLe LaDy AiFA said...

huhu.. 4 buln x lm tue.. bgsnye dah survey dr awl.. smpi mse sume dh nk siap.. wah, alangkah seronoknya begitu! jeles2. me yg 2 minggu lg pon x settle2 lg.. arghhhh

kay kamal said...

i hav a whole load to go n not much time left its driving me insane..bgs btul u da setel

Cik Belle said...

wow! dah banyak da settle! baguss!

ZARA said...

i hate talking about wedding dah... tapi still nak stalk blog b2b... hehehe...

i have 6 month to go... pon rasa cam lama lagi...

Hana said...

Huhu Zaila.. jelesnya banyak nye yg dah settle.. kite banyak jugak lagik tak settle nih.. masih berusaha.. masih fikir cukupkah tinggal 4 bulan :)

thezaila said...

farahfatihah --> aaa lupa ada bulan puasa n raya ek.. emm tahun ni buat jual kuih raya lagi la.. mcm thn2 lepas..

saynaim --> xpe babe... one step at one time.. insya allah .. sempat..


lady aifa --> tujuan survey awal.. sbb nk survey byk temapat sbb nk cari yg murah dan cantik.. =)

kay kamal --> alhamdulillah.. ganbate neh kay.. u can do it girl.. =)

Cik Belle --> thanks.. mungkin x dorongan x sabar nk kawin.. auuwww

zara --> wow 6 month to go.. i yg 4 bulan ni pun rasa lama.. takut.. nnt i ada berkenan yg lain plak.. parah.. tu yg nk cepat2.. get over with it..huhu =)

hana --> xpe hana.. perlahan2.. if nk zaila tolong pape.. just let me know.. yg mana bleh tolong.. i tolong.. sungguh2 nih..

mahira oya said...

pejam celik(ckp 2 times mende ni)
dah nak sampai masanya..
kalau hitung guna hari lg lambat..
hehehe..

thezaila said...

kalau cakap pejam celik.. meti ada 4,298,984,329,842,084,932 kali pejam celik... aaa lagi mcm lama bunyi nya..
kekkekekek