Tuesday, June 22, 2010

Majlis Kesyukuran Nayli Nazifa

Minggu lepas, menghadiri majlis kesyukuran Nayli Nazifa. Kira buat cukur jambul utk baby Nayli..


So pergi sana ngn Lin.. Shark dah habaq dah.. suruh mai, pukul brapa pun xpa.. mmg saja masak banyak.. apa?? masak banyak..


sampai2 sahaja.. nasib baik BUKAN indah khabar dari rupa.. mmg banyak makanannya..



lihat.. ni semua untuk dimakan bersama2 nasi ayam.. x suka nasi ayam. nasi putih pun ada.. tu sebelah ayam tu.. ada paprik..


kan.. dah kata.. banyak.... tu dalam daun pisang tu, ada putu piring.. cessss.. aku igt kan tapai.. sekarang dah menyesal.... pastu .. ada kek pisang dan juga mihun sup.. sluuurrrpppppppp...


ini door gift nya.. utk diberikan pada org surau.. kalau nk tau.. saya la tukang buat nya... =)



utk para hadirin.. dapat yg ini pula.. juga air tangan saya.. kembang.. kembang...

dah habis makan.. mesti la amik gambar ngn budak pipi labuh nih...Allah.. menguap plak dier.. awak ngantuk ye...


punya la Lin telek belek anak si shark ni.. sampai jari pun dier perasan.. isshh cantik la jari nayli ni.. panjang2... skali shark menyampuk.. aaaaa mcm jari zaila ... huhuhhu... mcm jari zaila tu.. x tahan.. nayli meh amik gambar jari kita berdua.. nk tgk sama, atau tidak.. mari nayli.. mari..


please ignore the unpolish nails...

sebelum tutup entry ni.. nayli-si-pipi-labuh.. senyum sikit.... say cheeeeeeeseeeeeee...

4 comments:

PurPLe LaDy AiFA said...

haha mmg labuh pipi die.. comeyyyyyy

thezaila said...

kan.. rasa nk gigit je.. tp apa kan daya.. mak dier sokmo ada ngn kitorg bila weols tgh dukung dier.. xpe.. satu hari aku kena gigit gak budak kecik nih..

ElyaElmo said...

adikk..ade double chin laaa....ha3

thezaila said...

haha.. bukan adik je ada double chin... acik zaila ni pun ada double chin... ngeeee