Monday, June 14, 2010

Kak Rah's Wedding

Minggu lepas.. eh 2 minggu lepas kami kengkawan telah pergi beramai2 ke kenduri dR.. aa punya la bz kan ... dah 2 minggu baru nk post.. dan sementelah camera i tlh musnah.. nan ada amik gambar.. posing guna camera org lain.. itu HARUS!!! =)



Mula mesti la keluarkan gambar pengantin dulu.. x kn nk kuar gambar rombongan cik kiah yg merambu ramba plak kan.. kang overshadow plak.. ingt, ni entry org kawin2..
Pengantin duduk di pelaminan...


Ok, meh close up sikit...
Tahniah buat pasangan Nadirah dan Ezairi.. semoga bahagia, kekal ke akhir hayat.. amiinnn..

Sessi potong kek..perple karer lagi cake dier.. time ni para rombongan cik kiah, tgh duk hebat makan di meja santapan masing2..


Sementara tunggu robongan cik kiah yg lain.. meh amik gambar se-round dulu.. ni kt exit Simpang Ampat..aaa dari semua penjuru org datang berjumpa kt tang ni.. dari kl ada.. dari johor singgah ke Seremban, jumpa tang ni.. dari pahang pun ada gak.. aaa.. note my baju.. hahah.. ini kelebihan buat baju tunang x glamer2 dgn batu kelap kelip.. boleh recycle, pakai balik.. tp idak le teman pakai dgn tudung tunang + veil.. kang ada kena kejar ngn pisau potong kek kang.. opssss.. terlebih sudey...
time ni .. ada la abang tukhang amik video lalu.. abang .. xmo amik gambar kitorg ke..? punya la weols x malu.. 'aaa bleh bleh bagi ucapan sikit...' .. adeh kena bagi ucapan plak.. dalam banyak2 ucapan, ucapan ita x bleh blah.. ita ucapan ko mesti kena censored ... teeeetttttt...

ok.. sebelum pulang.. harus memberikan sepatah 2 kata dulu kt Guest Book station.. makan 10-15 min gak la kt booth ni... mcm2 nk tulis.. ada yg dah siap tulis.. tetiba sebelum balik siap nk tambah kata2 aluan lagi.. sementelah la ada banyak pen yg warna warni.. habis nk try semua kaler..

dalam suasana kecoh lagi havoc tu, seronok dapat meraikan pasangan mempelai di hari bahagia mereka.. tahniah kak rah... tahniah pak mat... tahniah cikgu Tipah.. tahniah Cikgu Isa.. nnt jgn lupa mai kenduri cheq nooo..

dan satu lagi.. dapat berkumpul dgn kawan2 lain setelah terpisah lama... setalah masing2 membawa haluan masing2 selepas tamat universiti.. sungguh aku rindu kalian semua.. meh gathering lagi kt kenduri aku plak.. jgn x datang tau..

2 comments:

dyra said...

thanks datang babe!
xsabo aku nak dgr komen ita tuh.
hehehehe~

bdw,
ayat ni baha bagi kat aku time wedding die. skrg aku pass kat ko plak yer
"bulan 10 beb, xlame jer lagi tuh"

keh...keh...keh

Reen Tart Nenas said...

guestbook die simple jer... idea yg bagus. konon nyer saye nie nak buat la guestbook gempaq bagai, tp kalau dh tak sempat nanti, buat yg cam penganin pun dh best kan? :)