Wednesday, April 28, 2010

Welcome to my hocolate world - My-Chocolicious

Hello wonderful readers.. ayat poyo .. sangat x tahan.. ok .. well well well.. mak nk beritahu kt uols semua.. gerai (wah gerai.. x tahan statement) menjual cekelat telah dibuka..


sebenarnya kami telah beroperasi, mengambil order kira2 sebulan lebih yg lalu.. sekarang baru ada masa nk set up the blog.. uolss bleh layari http://my-chocolicious.blogspot.com/ utk melihat sambil bersiar2 di sana..

Mr smile who never fails to SMILE



Princess Rose.. a rose for a rose..


Oreo choc.. yg ni ada org tempah utk hantaran.. kami bleh deco letak ribbon bagai kt kotak tu


another oreo choc dengan tema warna meriah... drooling..

for more designs, uols, bleh singgah menjengah ke blog saya yg satu lagi tu ye.. oh ya.. to all thezaila readers and b2b, 10% diskaun akan diberikan kepada anda. NO term and condition applied. =)

p/s : i really appreciate if you could link my chocolate blog to ur fav list. tq in advance. =)

9 comments:

BuNGaKRiSTaL said...

wah! dah start biz.. congrate to you dear! ;)

cik senah said...

congrats! leh order nanti.. :)

thezaila said...

bunga kristal -- > thanks.. jemput singgah ke rmh baru

cik senah --> sila sila order.. cik senah.. kamu ada blog kah.. sbb saya klik pada nama kamu.. tiada link ke blog kamu..

`BaHa` said...

comel la hai.. x sampai hati nak makan, kot jadi la buat baby shower / house warming boleh le tempah =)

zente@eyka said...

nyahhhhhhhh..i nak belajar buat coklaaaaaatttttt..pleaseeeeeeeeee

thezaila said...
This comment has been removed by the author.
thezaila said...

baha --> buleh buleh.. xde masalah.. extra special saya buat..

ita --> meh meh datang rmh.. mak cik saya pun nk belajar.. hari ahad ni kalau xde aral.. moh moh..

zente@eyka said...

balek kgggg! adeiiii..nti i dtg...nantiiiikan kemunculan,,,

thezaila said...

buleh buleh.. jangan lupa pengeras nya skali.. huhuhu