Tuesday, April 20, 2010

Gatsby Deodorant Street Fair.. best!!

sabtu lepas, berangkat ke BTS utk Gatsby Deodorant Street Fair.. reach there almost 10 am.. registration counter pun nan ado bukak lagi.. nasib buat a few tables for registration mengikut initial ur blog URL... nasib x ramai yg blog nya start ngn hurup 'T'.. cepat sesangat register nya.. and we were given a t shirt.. t shirt warna merah kooo.. nasib la aku pakai tudung pink.. buat nya aku pakai tudung hijau.. apa cerita... ngeee...




lepas tu zup zapp zuupp zapp. tukar kepada tshirt... siap pose depan benda alah ni..

there were soooo much game around.. this is giant snake and ladder game board... wah, sungguh ayu cik syikin duduk bersimpuh...

there are a few pc at this booth.. so bleh la main game dari site gatsby kan.. i played the game online a few time, previously.. makanya harus la kan i main sakan.. sementelah la uols akan dapat point when you hit the certain points.. tgk, derang guna P1 W1Max lagi.. curlasss

camwhoring lagi.. amoi yg tukang bagi point ticket tu menjadi mangsa... amoi.. lu tolong amik gambar kamu, bole ka??? berani dier kata x bleh.. hhihhihi

ni dier aksi seorang juara.. membaling loop tu ke dalam botol gatsby... 2 out of 3 masuk.. dapat 2 point je.. if masuk satu pun dapat 2 point gak.. cesss


we both sucks big time kt station ni..the way we pengang kayu tu pun tau dah, mmg x reti main... bantai gelak je la kitorang time tu...

this is the common game kt memana fun fair.. susun tin dalam bentuk piramid.. guna bola tennis... baling kt piramid tu, sampai semua tin jatuh...huhuh.. semua tin jatuh.. yeayyy!!! beriya angkat tangan tanda kemenangan.. eh ada bau... sorry ye.. xde bau.. kt situ ada ramai amoi seksi berperut leper, memakai t shirt gatsby sambil menayangkan perut mereka yg leper tu.. saja mahu buat aku cemburu kah??? apa fungsi mereka??? mereka p sembur gatsby kt org siteu. kalau uols rasa ketiak dah berbau haring.. sua kan saja ketiak anda kt amoi berperut leper.. nnt dier spray kan..

mak aih.. ni adalah game yg aku x terpikir akan menang.. or at least kena... not in a zillion years..
tukang jaga booth akan masukkan kacang tanah kt lubang atas tu.. u all kena tunggu kacang tu turun, then ketuk , ketuk, ketuk masa kacang tu keluar dari terowong.. mmg sumpah aku x reti..

mmg la gumbira semua org.. tp ada gak spesis yg x paham bahasa.. sorry la ye kak , abang, jika muka anda ada kt sini.. korang ni x paham bahasa inggeris ke...? kt email tu dah kata dah, x yah bawak budak.. sbb tempat ni x sesuai utk bebudak.. space kt situ dah le kecik.. org ramai.. sgt x selesa ok.. aku naik kesian kt bebudak ni.. alo.. kot korang kesiang nk dtg join event and feeling muda mudi, tinggal kan la anak tu kt day care ke... jiran ke.. ni x.. dok la usung kelek anak tu kulu kilir.. adeh. yg lagi best.. siap ada bawak stroller plak tu.. we all nk jalan dari hujung ke hujung pun dah berlaga bahu ke bahu ngn org lain.. ni kan plak korang bawak stroller into that not-so-spacious area..

i guess nuffnang kena firm sikit la .. cz u guys dah mentioned x kids allowed kan... kalau bawak jugak...bukan apa.. nnt they all pandang enteng je guideline yg diberi...

we really enjoyed during the fair.. tp perut berkeroncong la.. dari pagi x makan apa.. gigil2 cari kedai makan lepas tu....meh camwhoring utk penutup entry... till we see u again...

9 comments:

dyra said...

u look like ur mom more n more skrg ni... ;)

hana yoriee said...

weeee...dah update..hehe..tak bertemu plak kite kan?

thezaila said...

kak rah --> ye ke.. gumbira skali.. sbb xmo muka mcm apak aku...

hana --> tu la. tp kan hana.. i rasa i saw u in the changing room... nampak x ada budak 2 ekor kt hujung tu.. dok adjust2 baju..
mak perasan anak tudung yg vogue itu.. kantoi i usha anak tudung u..

hana yoriee said...

wakaka..itu ler..perasan jugak..hana senyum2 jgk kat uolls rasanye..tp tak cam..adeyh..vogue ke anak tudung tu?hahaha..

anne said...

ohh macam menarik. i missed the deadline to blog about it. u went thr with eqeen? mcm tak percaya, coz i remember whn i first told her about the event dia mmg seriously rejected my offer pasal tempat tu crowded and so forth. lucky you.

kay kamal said...

bestnye...trasa rugi lak tak g

thezaila said...

hana yorie --> ye nyah.. vogi da vass anak tudung u tu.. kang skang its the in thing.. my mom dah mula mencari anak tudung gituan..

cik anne --> alamak.. u ter-miss ke.. nnt the next nuff event, i remind you.. bleh pergi berjemaah..

kay kamal --> best.. best.. xpe the next nuff event, we pergi sesama ek..

||| PöJìé PööH ||| said...

Ohoooo ada ternampak kamu haritu..
Macam kenal Pojie ek?
Maybe kat Kustem kot sbb Pojie bukan budak KMM tai KMJ dulu.. Kawan Zen kalau kenal :)

thezaila said...

yeszzaaa.. set persilangan.. kustem... haah.. kawan ngn zen.. kecik nya donia... =)