Wednesday, March 17, 2010

What a pleasent Suprise!!!

this morning.. hugo called

hugo : sayang, u lunch pukul brapa
me : dlm pukul 12, or 12.30 mcm tu.. nape
hugo : nnt i call u masa lunch..
me : skang x bleh cakap ke.. nk kena tunggu sampai lunch..
hugo : ala.. nnt i call masa lunch ek.. ok


12.35
truut truutt..
hugo : sayang, i ada kt bawah dah ni.. moh le turun..
me : jangan ar memain..
hugo : ye.. i ada kt bawah ni.. meh le, p lunch..


taraaaaaa.... i masak kt u nih...

ffuuuuhhhh.. buntang buntang aku tgk food en hugo ni bawak... he knows i like benda alah ni soo much... adeh.. cair sungguh hati ini...

rupa nya pak cik sorang ni cuti hari ni.. pagi p bawak kucing 4 ekor tu p vet..

pepagi td dah makan heavy bfast.. tp chenta hati masak dgn penuh kasih sayang.. maka ku makan dengan penuh kasih sayang jua.. huhuhu..


sila lihat muka pelahap itu.. makan dalam kete je la.. food dah ada... drink dah disedia.. the both of us mmg suka makan dalam kereta.. if keluar dating pun, bila hugo datang amik.. mmg ke sediakan makanan dari rmh... air tangan sendiri.. air tangan bakal mak mentua.. harus amik berkat tu..

en hugo.. thanks for the lunch.. love ya...

16 comments:

intan izani said...

alahai romantik sungguh encik tunang

^misz zatie8384^ said...
This comment has been removed by the author.
^misz zatie8384^ said...

wah..xpnah dpt suprise cmni..jeles jeles..huhu

ElyaElmo said...

so sweeeetttttttt........pandai masakk cik abg cik zaila yeh!!!!

kay kamal said...

comel~

syanaim said...

::wah jelesssss nyer..so romantic::

thezaila said...

Intan --> sehingga sekarang sy masih terharu

misz zatie --> jgn jeles, nnt minta chenta hati awak pun akan buat jugak.. xpe pun hint2 dier suruh baca blog nih..

elya elmo --> kira boleh la dier nk hidup masak sendiri jika saya dalam pantang nnt... auuuwwww

kay kamal --> thanks... jawab bagi pihak en hugo..

hana yoriee said...

waahh..scwitt nye en tunang awak..tunang saya takdelah seromantik itu..hukhukhuk..bila dating je mesti dia bawak g umah family dia..kite dating nak lah masa untk berdua.tp dia kata saya ni Family Man..mmg mcm ni lah..sob sob..sodeyh..

Mawar said...

alololo,..sweetnye,..eh,..En. Hugo awak macam hubby sy,..die mmg suke buat mcm tu,..:)

Hana said...

hehe.. sweet.. de org masakkan :) kite pn suke jgk makan lam keta :D

NahWaL said...

alololo comelnyaaa...

y i en j r said...

so romantic!! i likeeee ;)

thezaila said...

hana yoriee --> xpe.. bila awak dah kahwin nnt, awak keluarganya.. dan awaklah priority beliau..

puan mawar --> hubby anda sangat suwitt..

hana --> makan dalam kete best kan?
tp kena makan ngn tertib, x leh tumpah.. if x.. nnt ada lipas..

nahwal --> *blush*

yien jr --> i loike too.. yien.. sudah lama x ketemu.. i misss uuuuu...

~ thalhazlin ~ said...

uish! blog hopping & kagum sangat ur sweetie so romantic. hee :)

thezaila said...

thalhazlin --> thanks for droping by... my sweety pie tu ada masa dier romantic.. ada masa nya tidak.. =)

ZARA said...

peminat kucing en hugo awak!!! suka, suka!