Friday, March 05, 2010

Looking For Bridal House...

For the past 3 weeks, Hugo n I have been surveying for bridal house.. in the begining stage.. the hunt was quite slow as i dun know where to start.. giler.. bole gitu.. I've been virutally surveying for about a year and now, i'm clueless nk pergi mana..till 2 weeks ago.. we managed to find a few that suit our preference n our budget of cz!!

in fact hari ni.. i went to this bridal.. serious sungguh lawa.. Mixora Collection.. and banyak rekaan nya ada lah dari Man Kajang.. x dapat pakai 1st rental dari Man Kajang, dapat pakai yg 5th, 6th rental pun ok jugek.. as long as the designs are still relevan..

and i like mixora's tudung.. serious cantik uols.. and the price adalah sanggggaattt saya puas hati.. tgk lah, if kak ernie setuju nk bagi letak kt blog ni sebagai promosi.. then i on.. if tiada jodoh i nk promosi sini.. xpe.. u guys can call me, i bleh bagi tau tempat nya.. and check it out later..

dalam byk2 perkara, i mmg fussy sikit bab tudung.. since i ada byk guideline for my tudung, maka nya bridal punya tudung kt Mixora ni, i give two thumbs up!!!
ok la.. till then.. if ada info lagi.. i post it here.. sharing is caring kan.. =)

10 comments:

Hana said...

rase cam pnah tgk kt majalah pengantin.. :)

thezaila said...

ye.. dier pernah keluar kt majalah pengantin hana..
ada banyak baju yg cecantik and harga adalah dalam lingkungan budget saya!!!

suka!!!

NahWaL said...

ala promosi kanla. nak tenok. hihi

thezaila said...

nahwal..

if can... mmg i nk promosi, amik gambar bagai.. tp nnt kena tunggu kak ernie bagi green light.. if dier setuju, i terus g butik dier snap snap..

tp serious, u mmg dier punya tudung sangat cantik and the most important thing, THE PRICE!!! sangat la fit my budget...

NahWaL said...

hihi. harga bes tu yang bes tu. hehehe. ala u santek pakai apa pon santekk

thezaila said...

uuuiisshhh.. jgn kata gitu.. daku sudah blush blush.. huhu.. semua bride pun akan nampak cantik.. seri pengantin la katakan..

nnt i risik2 kt boutique onwer tu.. bleh ke dier kalau nk shoot n letak gambar kt sini..

hana yoriee said...

butik mixora ker??hehe..saya kenal tuan punya KEDAI..ada kena mengena ngan family..huehuehue.. =p

thezaila said...

oo ye ke hana..
wahh.. best la u..
baju kt sana cantik2..
cuma i je x muat.. *malu malu*

hana yoriee said...

lor..dia takde size u ke?ermm..dh tgk habes dah ke?

thezaila said...

bukan xde size..
tp kena alter.. sbb org yg rent baju tu sebelum ni, kecik sikit size nya.. =)