Monday, May 31, 2010

Habib Jewels' promotion



Pak Habib tgh buat promotion la ni.. Sapa2 belom beli cincin.. aaa molek benar la mampir kt kedai pak Bib sekarang..

promotion duration : from 28 May 2010 till 20 June 2010

mmg lambat lagi promotion habis.. kang kalau lambat2.. berlian idaman qolbu habis.. aaa nangis raung2 uols...

to downlod the brochure click here

9 comments:

layla said...

ye ke zila! wah kalau mcm ni kene heret en tunang sekarang jugak!!

Hana said...

mane besh.. habib or diamond n platinum..

cik senah said...

hehe.. kalau nak tanya hat mana best.. laju jer kita leh jawab.. tapi.. sebelum tanya tentang "best".. kena tanya jugak tentang "cash" ! heheh ( betoi dakk hana..? )

p/s : jgn maghah nohh.. ermm.. cik senah pilih.. diamond & platinum.. ( kalau ada duit "lebih" arr kan.. if not, pakai pilih hat mana mampu saja lahhh... )

hana yoriee said...

kelakar la baca comment cik senah ni..agagagaga..

zaila, thanks for this info n brochure!! mmg tgh carik pun info gini..boleh lah berkira2 nak beli yg mana 1 if ada yg berkenan..hehehe..

thezaila said...

layla --> aa layla .. sila sila.. dapat tau pun, masa hari tu, kebetulan g Mid, tgk ada promotion..

hana --> bak kata cik senah.. kena tgk cash baru bleh decide best.. huhuhu

cik senah --> iye la cik senah oooii.. cheq ni pun, kalau ada cash.. nk beli had yg paling besaq tu..paling jenama.. aaa mastora skali.. (sila baca dgn intonasi mami jarum..) cheq mampu beli ini ja.. itu pun syukur alhamdulillah la... =)

hana yorie --> cik senan has very good sense of humor.. =) aa hana.. p la tgk dulu.. kot kot ada yg berkenan.. p awai lagi banyak choice..

Mawar misswateva said...

harusku terjah pak habib cenggini.
good info zila.=)

thezaila said...

Cik Mawar -- > harus pergi terjah pak bib... u're welcome..

cik senah said...

heheh.. org utagha mcm cik senah ni memang suka melawak punn.. hehe.. :) namun, dalam dok melawak.. tersirat maksud yg penting.. tak gituu..? :)

thezaila said...

mmg gitu la cik senah.. cheq paham sangat la maksud tersirat tu.. walaupun mak pak org perak.. cheq ramai tok menakan duduk kt utara nun...