Monday, May 17, 2010

99 Nama2 Allah - Allahmdulillah dah sampai pada tangan customer

Sabtu lepas sangat la bz nya.. pagi tu pergi beli barang coklat.. lepas tu terus la ke rumah kenduri.. kenduri adik kak Ana.. theme colour blue - yellow.. masa derang nikah hari tu, kak Ana ada order coklat utk hantaran adik dier.. biru kuning kaler nya..bila sampai kt hall tu.. omg!! its the same shed of blue n yellow that i coloured their chocolate.. soookaa..

lepas tu.. terus pergi ambil order booklet 99 Nama Allah tu.. this order came from ariena for her nikah.. she chose black n dark brown.. masa dapat those booklet tu, i told en Hugo that i want to snap the picca.... lantas beliau menngeluarkan buku2 tu.. lalu susun bebanyak mcm bentuk segi tiga.. smart alex.. mmg xde keje tau..

cik najwa, order kamu juga sudah sampai.. marilah kita ketemu, borak2 sikit, sebelum kamu jadi isteri org.. =)

oh ya.. saya ada order lebih.. jika kamu mahu beli sebuah juga boleh.. mana nk tau.. nk tgk2 dulu before order ke... :P

jika ada yg berminat.. bleh terus email kt saya.. cz kekadang.. saya terlepas pandang pada comment kt sini.. email di sini ya.. ninazaila11[at]yahoo.com

12 comments:

wAwwA AwwA said...

soki(so kiut)... hmpir terlupa. sok mlm akn ke kl, on 19th ada meeting to attend kt sentul, then ke serdang. tp blk 19th mlm juga. bley suggest mau jmpa di mana2?

thezaila said...

wahhh sudah ada perkataan baru.. ok babe.. nnt i calling malling u ye.. 19 haribulan tu ek nk jumpa?

wAwwA AwwA said...

my sister ngn kwn2 dia suke ckp separuh2.. kitorg adik beradik pun dh terjangkit sama.. ;)

kalau bley, after yr working hours ke.. mlm tu i blk naik bas from putra kul 10.. so, u suggest mana2 pun i tk kesah, cuma kena ada akses to public transport yg sempat i nk kejar ke putra by 930..

Anonymous said...

Salam.. mcm mana nak tempah booklet asmaulhusna ni? Brapa harga dia untk 100-200 pieces?

boleh emailkan to --> dzuan03@gmail.com

thank you

aini said...

Salam..bleh emailkan quotation asmaulhusna ni??

nurulainimh@yahoo.com

Diyana said...

how to order???plz let me know

/Joyful Juju said...

u, utk asmaul husna brape hengget?
and kalau i nak order dlm 40 je boley ke?
kaler boleh choose tak?

/Joyful Juju said...

u, utk asmaul husna brape hengget?
and kalau i nak order dlm 40 je boley ke?
kaler boleh choose tak?

Erin said...

please give quotation for 60 pcs of 99 nama Allah.. can i request for smaller size? cause i want to fit into the box i already bought. tq dear

r_alley69@yahoo.com

Bai said...

berapa eik? boleh tak nak tahu if dalam 20?

qasehkuarjuna@gmail.com

Anonymous said...

Salam,boleh x toong bagi Quatation utk ni dlm 30-50 nak tau harga...
mycutebear_85@yahoo.com

Inn said...

salam, minta quotation utk 30-50 pcs, with n without customise printing
tgmaslizan@gmail.com