Monday, May 24, 2010

Kebahagian Dalam Perpisahan- Lirik - Shahir AF8

frankly speaking, tahun ni x ikut sangat af.. tp bila dah hujung2 tu.. seronok plak.. my personal pick.. shahir.. memula x notice pun mat ni.. till one day.. tgk masa dier buat vc utk his first single.. norman kru tu cakap.. dier ni budak baik sopan santun.. if dier ada anak perempuan, mmg amik shahir jadi menantu.. ooowwhhh.. you know, i kinda have thing utk org yg berwajah baik n innocent.. mak sooka.. ye la kan..kalau x, takkan la pernah head over heel ko sorang ni, back in uni.. tteeetttt.. kalau tidak, xkan la Aku tanpa cintanya jadi fav song.. teeettt teeettt...

huhuh

lagu dari single terbaru shahir.. mmg meruntun jiwa habis.. ye, bak kata Yan, 'ala shark.. hang tgk je zaila tu mcm tu.. tp dier layan lagu jiwang'.. ttettttt... meh meh.. dgr lagu shahir..

Ni vc Shahir



kalau mcm slow sikit kan.. ce uols search kt utube.. ada yg vc org buat.. itu mungkin cepat sikit kot dier loading.. ooo tolong.. saya dah terangau kepada Shahir.. oohh tidak..

nk lagi best... watak pompuan dalam vc ni mempunyai pagkal nama 'Z' aauuuuuuwwww....



en Hugo.. jgn marah.. it just a celebrity crush.. mmg x bawa ke mana pun.. saya sayang awak.. dan awak adalah yg saya mahukan, utk hari ini, esok dan selamanya..

Kebahagiaan Dalam Perpisahan
Shahir AF8

Tak perlu ucapkan sepatah kata
Kerna lantang terbaca dari muka
Kau dan daku sudah tiada
Keserasian di jiwa
Mungkin magisnya sudah hilang

Tak perlulah kita mencuba lagi
Betulkan kesilapan perhubungan ini
Bila setiap perbincangan
Menjadi perbalahan
Manakah agaknya cinta pasti

Chorus:

Embun pun takkan mampu menyubur sekuntum
Bunga yang layu pada musim luruh
Yang dulunya mekar di sinar suria
Bila sudah kering pasti akan gugur


Seperti cinta kita yang jelas ternyata
Semakin lama oh semakin rekah
Menimbulkan tanya, apa mungkin kita
Temu kebahagiaan dalam perpisahan..

Usah titis air mata kau tangiskan
Ku dah cukup menampung selautan
Begitu lama ku pendam
Tapi hanya berdiam
Kerna cuba menafi realiti

(ulang chorus)

Kebahagiaan.. dalam perpisahan..

14 comments:

LinZ said...

sedap gile kan lagu die...aku pun kena celebrity crush gak ni...aduyai...

thezaila said...

tu la linZ.. sedap bangat... dah la baik.. cite (cute) ciot.. (sila ingat perkataan ini..huhahahhaa.. masih igt kah insiden cite ciot)

PurPLe LaDy AiFA said...

beshhh! i love him! hheh. muka tulus suci putih bersih, ada nur.. wahhh, mmg ciri2 lelaki idaman!

ElyaElmo said...

aah elya pun sukee dgn lagu ni...
semua lagu finalis AF thn ni best2...except lagu iwan...hu3

mahira oya said...

zaila jatuh chenta...
sabar lah nyah..
pegi astro selalu la gitu..

thezaila said...

Purple Lady -->sangat... tapi apa kan daya.. umur dah terlebih usia.. mudo laie mat ni.. tp mmg i jatuh chenta buat ke sekian kali la.. =)

elya elmo --> tu la.. sedap2 belaka kan lagu tahun ni.. ni la konsert final yg i paling suka selepas AF2. yg lain mcm so-so jek

mahira --> ya.. memang harus aku rasa nk makan kt astro setiap hari.. mmg muka aku kt sana la.. mana la tau.. bleh terserempak ngn shahir ke.. mau makan astro kah hari ini.. marilah..

zente@eyka said...

gua jatuh centa ng dia seih,,first time tgk dah jatuh centa,,,ngeh ngeh ngeh..

thezaila said...

ala ita.. dier tu mmg taste u kan..? ngeh ngeh ngeh..

zente@eyka said...

u memaNG memahami i...

zente@eyka said...
This comment has been removed by the author.
thezaila said...

of cz darling.... =)

Anonymous said...

Just want to say what a great blog you got here!
I've been around for quite a lot of time, but finally decided to show my appreciation of your work!

Thumbs up, and keep it going!

Cheers
Christian, iwspo.net

aziraarif said...

hi,

i jual doorgift pencil. take a look at my blog.thnx

thezaila said...

hi chirstian --> thanks for dropping by..=) really appreciate that..anyway.. do u speak bahasa malaysia??

azira --> insya allah saya akan singgah.. =)