Thursday, January 21, 2010

Transparent Pelamin Structure

I' currently looking dais for my reception. And at the same time, i'm looking for any tukang pelamin who is willing to set up the dais after 12 am! yess.. u read it right 12 am..

a day before my reception, there are other people booking the hall.. event nya malam.. xpe la.. its a loong way to go anyway.. i came across to WLT, when she highlighted on this. veryy interesting..
lihat.. idea ni sungguh baru.. menariks kan... sungguh dambaan..
idea dari khareyan..

ok.. view ni lebih clear sikit..rasa mcm suci je pelamin tu..

oh ya.. pelamin nya bukan sekadar buat utk di rmh.. jika nk buat kt dewan pun boleh.. tgk.. sungguh refreshing kan idea ini..

dan lagi gambar nya..

dan ini yg terakhir....
sekali tgk, risau juga if tranparent block ni akan mengganggu org bila nk amik gambar dgn pengantin... but i've called the wedding planner.. and according to her, the width and height can be adjusted base on ur liking.. awesome.. tp harga nya juga awesome.. sila sila amik pelamin ini...

8 comments:

MAHIRA said...
This comment has been removed by the author.
mahira oya said...

lawa gell...

thezaila said...

syahdu sungguh pelamin ini...

wAwwA AwwA said...

uiks.. mcm dh dekat benar je yr big day ni.. bila cdg2 nye tuu?

thezaila said...

hehehe.. dekata x dekat la cik najwa.. insya allah dalam tahun ni rancangan..jemput datang ye.. nnt i hantar kad ..

zente@eyka said...

saya suke gel pelamin yang bawah skali tu..cantekkkkkkkkkkkkknyaaaaaaaaaa!

thezaila said...

mmg cantik ita.. duhet nya pun cantiks gak... tak tercapai akal ku

Hana said...

Waa.. cantiknye.. brape agaknye harge pelamin nih..