Thursday, January 07, 2010

Detektif Era : Fahrin Ahmad

Detektif Era... Salah satu cara nk naikkan rating Radio Era.. Adakah ia akan berjaya?? Probably.. Jika dah disajikan dgn gimik sedemikian, mungkin akan membantu sedikit sebanyak.. I tak tau banyak pasal Detektif Era.
So how does it works. Yang I tau dari first episode, selebriti akan diletakkan pada Lie Detactor. Aznil akan bertanyakan soklan sensasi kepada selebriti tersebut, dan mesin itu akan detact sama ada kita bohong atau tidak.. ala mcm cerita realiti 'The Moment of Truth'.



So utk episod ini, Fahrin Ahmad jadi guest.. OMG!! Fahrin is soo Hawtttt.. despite apa2 org cakap pasal dier, in term of appearence, dier sememang nya HOT!!

Layan Klip Detektif Era ini....









Wah ini sudah menariks.. i bet this segment might get high rating.. Psstt.. Era, sila bawa Memey ke show ini. Tak pun Wahida Wasana...


Ok mcm bosan je kan.. meh main satu game:
1. Siapakah selebriti yg anda nk tgk/dengar dalam segmen ini?
2. apakah soklan nya..




Cth 1

1. selebriti : Memey Suhaiza
2. Sokla :Adakah memey suhaiza mempunyai hubungan chenta dgn Norman Hakim ketika beliau masih lagi suami kepada Abby Abadi..


Cth 2
1. Wahida
2. Mengikut Maiza, bekas isteri Akhil Hayy, dier merelakan sekiranya Akhil mahu menambah cawangan.. Tetapi Akhil tidak mengahwini anda. Adakah and tidak mahu bermadu..


wah .. cuba tgk sama ada mereka cakap bohong atau benar.. Ini sudah panas.. lebih hangat dari Melodi, lebih hangaar dari rancangan terbaru terbitan TV3- Terjah...

Itu la sebabnya, i kata, Era bleh dapat rating tinggi on this segment.. Don't we all just love the juicy gossip *wink wink*



Sila letakkan nama artis n soklan yg anda nk tanya, soklan handaklah dari jenisan soklan yg memerlukan jawapan sama ada ye atau tidak

2 comments:

Farah Annysa said...

best gak lie detector ni.. kalo kne kt aku mati. da la ske tipu. haha

thezaila said...

heheh.. tu la.. tp bohong sunat.. xpe kan....