Friday, January 29, 2010

mari turun naik office..

bosan duduk di office.. sungguh x betah hanya berduduk sahaja..
masakan tidak.. effort aku utk project ni hanta 0.001%.. itu pun sebab i replace another TQA.. just for 2 and half day..

sesaja, pergi ke tingkat 5.. amik parking sticker..

balik ke lab.. bosan lagi.. tetiba dapat idea utk pergi cucuk duit.. ajak zana .. sekurang2 nya ada partner-in-crime.

harus snap gambar... angin bayu berhempus sayu..


lihat angin yg meniup kain...
memberikan illusi yg sedikit tinggi daripada ketinggian biasa..
lihat flat yg mencapap itu...




zana, meh amik gambar skali.. amik gambar sorang2

2 comments:

zailamohamad said...

Hi theZaila, jangan lupa kunjungi booth akak pada 27 & 28 Februari 2010 di Subang Parade nanti, ada pelbagai pilihan kain ela dari Kelantan, tudung, sutera & baju untuk dipilih;)
By the way, i'm having a contest right now, sudi2kanlah untuk join contest tu & promote kat blog Zaila ni;)

thezaila said...

kak Zaila.. insya allah zaila akan ke sana kalau xde aral melintang.. =)