Tuesday, January 26, 2010

Air Mata Fahrin


Semalam masa dok buat misi 7 feb, kt hall terpasang tv3, rancangan Terjah.. towards d end, terdgr ada cerita Fahrin Ahmad.. oooo apa sahaja cerita berkenaan Fahrin Ahmad, mmg i excited lebih..


Fahrin buat press conferance utk saman Linda Onn.. aaa mak cik ni mmg over tau.. lepas break hari tu, mmg nampak sangat la dier ni nk menyindir2 FA, apa kes.. if dah putus tu putus la..get over with it la babe..


As far as i'm concern, i x pernah plak tgk FA ni sindir2 ke... adui.. umur u dah 30 dah babe.. cuba jadi matang sikit or at least, berlakon utk matang..


masa PS tu, FA telah menitiskan air mata.. owhhh tidak.. bukan sikit2 punya nangis.. ok, xde la mcm budak perempuan menangis tp kira x bleh nk bercakap la time nangis tu.. korang bleh kata, dier pelakon so sesenang bleh nangis.. but its up to u utk judge nya.. layan je la video kt bawah ni..


and i guess LO pun xde nk buat kenyataan maaf.. i bet she will get a lawyer and fight for it.. tp apa yg ko nk fight kan nya LO...

org kata, its FA fault sebab break ngn 2 org.. so kalau dah 2 org break ngn ko, maknanya org tu salah.. statement ini sungguh x bleh diterima pakai.. mungkin dier terjumpa org yg salah pada masa yg salah.. oh ya.. just a gentle reminder.. bukan ke lepas LO break ngn FA, dier ada berdating2 ngn sorang mat saleh and another malay guy.. aaa dier break 3 kali, dier lagi problem kot..





p/s : apasal aku emo terlebih pasal kes diorg berdua ni, aku pun clueless...

6 comments:

intan izani said...

aku sokong ko lah zaila
benci nau aku tgk LO tu lelebih

minta2 kes ni buat linda malu sendiri
nyampah aiii

mahira oya said...

nyampah ngn LO kan..suke sindir..very the childish..

Rabiatul Adawiyah said...

hey zaila.. saya baru jumpa blog awak... waaa.. susahnyer.. hehe.. kita jumpa kat astro blogger night ari tu.. :D

thezaila said...

to intan -->kan intan.. x suka.. intan nk no fon.. or email..

thezaila said...

Oya --> she is very the childish.. bukan sahaja sindir2 si fahrin tu.. tp Sinar fm pun dier sindir gak.. igt masa Sehati Berdansa Season 2.. masa perkenalkan satu lagu ni.. bleh plak dier kata "lagu baru dari bla bla.. uiiss dah lama x sebut perkataan 'lagu baru' "..

tau la sinar tu dok main lagu retro kan..

thezaila said...

Ruby.. of cz igt..
slalu gak bertandang kt blog u.. tp segan nk tinggal comment.. shy shy cat la