Wednesday, September 29, 2010

Preparation Progress

Hi there.. the ticker is showing 31 days to go..

lebih kurang sebulan je tinggal.. and now the time is ticking like nobody business.. aiisshhh
kt bawah ni progress sepanjang raya nih..

borang nikah dah siap dihantar.. kami dah bleh bernikah.. yuhuuuu

bilik dah siap cat.. and katil dah sampai kelmarin..

cincin utk mr Hugo sudah dibeli.. itu pun curi2 keluar.. kami sebulat suara memilih light blue topaz.. sooka!!

chocolate making still in progress.. my aunt has arrived dari kampung.. yeayy

semalam, mama n mak lang dah beli barang utk deco for hantaran..

langsir sudah ditempah juga.. double yeaayy!!

barang hantaran sudah dibeli semua... *chicken dance*

tinggal nk finalize item utk caterer n pelamin punya design..

tunggu surat dari masjid wilayah utk hall booking.. *lambat nya la haii*

tinggal bunga telur n bunga pahar ..

and weekend adalah masa yg paling sibuk.. walaupun ada mak cik yg menolong, tp.. x kn nk buat semua benda kan.. aiisshh.. dah mcm mem besar plak.. so i have to stay home and help out utk buat sume benda2 tu..

and sorry sangat2 kalau ada wedding yg ter-miss.. mmg nk pergi sangat2.. open house jangan cakap.. thanks a million for the invitation.. mmg hajat di hati nk makan nasi impit kuah kacang, sbb tahun ni mama x buat.. tp apakah daya x dapek nk ikut.. sorry uolss ye..

last but not least.. sila doakan agar semuanya berjalan lancar buat saya.. see ya..


5 comments:

Bai said...

yeah!! light blue topaz? ni untuk sang pencari cinta tau.. sebab tatau la betul ke tak. masa tu by single lagi..pakcik tu suruh by pakai light blue topaz. ngehngehngeh. takpun dia saje nak suruh cincin dia laku. hehehe

thezaila said...

hehe.. bai.. Yup.. the SA kata yg light blue topaz tu.. mmg utk cintan cintun punya la.. tp x igt dier cakap apa.. kalau dier cong i pun.. we dah jatuh chenta ngn cincin tu.. =)

marinahunny said...

moga berjalan lancar semuanya..

i bet u can't wait that moment, right?

.: an :. said...

br prsn... wedding u sama trikh ngn xora ea...

thezaila said...

marinahunny --> amiinnn...
ya.. can't wait.. rasa mcm nk cepat habis.. heheheh

an --> haah.. xora adalah kembar majlis ku.. =)