Wednesday, September 22, 2010

Konvoi Ke Wedding Nahwal - Updated

Update :
saja guna tulisan merah supaya senang nampak.. hehe.. saya akan berkonvoi dgn puan balkidz dan kemungkinan eila pun akan turun serta.. puna balkidz kata.. dier familiar nk ke sana..
so kami akan lalu NPE, exit subang, ke glanmerie than ke shah alam.. kemudian, kami akan berjumpa dgn lain2 di petronas seksyen 7.... sapa mahu ikutin saya.. angkat tangan, kete saya kosong, saya bleh amik anda di Univesiti LRT station.. balik akan hantar sampai rmh (kalau saya tau jalan rmh anda.. huhuhu).. amacam.. ok x service i..heheh

Salam peeps.. kt fb dah pung pang pung pang .. utk set jadual konvoi..
ramai yg duduk area shah alam..
x ramai dari kl.. maka i terkontang kanting..
ok.. ada siapa2 dari kl nk pergi ke sana.. so far i n eila dah nk pergi ke sana..
but we both x familiar ngn shah alam..
org dari kl oooi.. meh meh saya nk mahu tag ngn saya.. and kereta saya ada 2 seat lagi (ok, petang kang kena cuci kete.. muhahahha)
so ada check point yg i tau..

bleh jumpa ngn lynda yg mana beliau akan melalui lebuhraya NKVE.. (sapa tau nk kene lebuh raya ni)

satu option lagi, dari kl, bleh berjumpa dgn cik belle kt tol shah alam (kalau dari kl.. lalu federal, takut jem, sementelah hari jumaat..)

so kira nya ada blogger dari kl, sudi tag along dgn saya... meh la..

p/s : x sabar nk jumpa bloggers lain.. tp uols jgn terkejut ek, kalau masa jumpa saya nnt, saya pemalu... first time jumpa org, i malu2 kucing, walau di blog cakap pung pang pung pang.. muhahahaha

15 comments:

hana yoriee said...

alahai!!! nak pergi...tapi apekan daya...kena attend best girlfriend wedding..uwaaaaaaaaaaaaa....kirim salam pada pengantin n blogger lain2 yea zaila..

farahfatihah said...

hehehe zaila, kita jumpa kat petronas sek 7 yer huhuhuh i janji ngan lynda dah...jumpa di sana!!!! hana..heheh xpe, xda rezeki nak wat cam ne kan...

missbutterfly said...

haha..tol batu 3 tu bkn federal eh? nk jumpa kt mana sbnrnya ni?xpun dkt petronas sek7 pun bole gak (dkt jakel kan?)

Cik Belle said...

aiyo lynda ni, tukar venue tak update. aduh. petronas seksyen 7 la. senang nak park. hehe

so zaila p dengan eila la kan.

thezaila said...

hana yorie --> xpe u.. nnt kita jumapa di wedding yg lain ek =)
make sure u dtg kenduri i..
insya allah, i akan sampaikan salam u

farah fatihah --> jumpa kt petronas ek. ok ok .. zaila gerak sekali ngn balkidz.. nnt jumpa uols kt sana.. nk jumpa kt petronas pkul brapa?

miss butterfly --> nnt zaila check ngn lynda balik..

cik belle --> zaila gerak skali ngn balkidz.. dier tahu jalan pintas ke shah alam.. jumpat kt petronas ek..

si kecil said...

saya lalu elite..tp mcm lmbt sikit..kalo mahu saya kutip tepi pun boleh. sila roger. hehehe..saya grk dr putrajaya.

thezaila said...

ic.. saya ikut baldkidz.. dier ikut NPE.. mmg dekat dah ngn rmh saya =)
cik si kecil, kita jumap di sana ya =)

amElyn said...

jeleshnya korang serbu beramai2...
arghhhhh!
gila teringin nak join.tapi apakan daya...ada wedding my bff and childhood friend on the same date.
luck korang! upload pix tau~
nak tengok~~~~

cik senah said...

hurmm.. tak dapat nak join sama.. balik dari opis jam 5 ptg.. kena naik bas rapid kal blakang opis dan turun di LRT taman bahagia.. pastu nak kena naik bas kat stesen bas Kelana Jaya utk balik umah..

kirim salam kat bakal pengantin nohh.. :)

amik gambaq byk2 naa..? share2 kat cini.. :)

farahfatihah said...

lynda kata 6.30-6.45 huhu rasanya aku saing lynda kot...kamu g ngn balkidz kan? dia mmg familiar pun dah berkampung kat uitm tu bertahun haha

Hana said...

nak join - nak join.. petronas yg de A & W tu kan.. btul x? sy dari UiTM saje.. cume nak confirm time so boleh dtg skali same2..

thezaila said...

amelynn --> xpe amelyn u'll definitely have a blast at ur BFF's wedding :D

Cik senah --> saya akan buat marathon.. utk balik dan bersiap ke rmh nahwal.. huhu.. giler over.. insya allah akan ku sampai kan salam mu ke pengatin hari itu.. insya allah akan upload pics nnt..

farah fatihah --> haah.. dah confirm balik ngn lynda.. jumpa kt pertonas tu pukul 6.30 - 7.. nnt beramai2 naik 'shutter' ke rmh nahwal..

hana --> hana, meh join skali.. nnt tunggu kt pertonas tu.. i x sure sangat kt mana petronas tu.. sbb zaila ikut balkidz =)

nizabeba said...

weh nak join skali..niza dok shah alam je..takot sesat..hehe..tp sedey xde baju putih..huhu..xpe ke..??

thezaila said...

niza.. meh meh.. tunggu kt sana.. zaila dari kl.. takut jem.. pape.. tolong chop tempat.. =)

Hana said...

Zaila.. sy pegi pas maghrib kot.. so if korang nak gerak dulu boleh..