Tuesday, September 07, 2010

Intisari Rancangan


9.00 pagi : Drama - Selesaikan kerja tertunggak
10.00 pagi : Tazkirah - Bersedehana di waktu Raya
11.00 pagi : Klip-klip lagu raya
12.00 tgh hari : The Making of.. Kasih Jangan Kau Pergi..
2.00 ptg : Sambungan Drama Sebabak - Full Edition - Kasih Jangan Kau Pergi
Tunggu kemunculan Drama Menjelang raya.. dibintangi oleh Zul dan Zaila. Hanya di saluran theZaila Channel... tungggguuuuu


Di kesempatan ini, kami the thezaila,blogspot ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada semua readers and juga bloggers yang lain.. kira nya ada salah dan silap, terkasar bahasa dan sebagainya, ampun maaf dipinta.. akhir kata.. berhati-hati ketika pandu ke kampung halaman.. jangan jadikan diri anda sebahagian dari statistik :)

8 comments:

hana yoriee said...

amboi..siap berintisari rncgn lagi..hehe..

ZARA said...

huahahahha..... lawak seh!

Reen Tart Nenas said...

hehehe mcm2 b2b :)

ElyaElmo said...

haa..nk tgk drama sebabak tu....cepattttt!!! :P

farahfatihah said...

wahh mcm rancangan tv plak! hehehe nyway pic tu sgt cantik

jihan musfirah musa said...

waahhh!!!..tak sabar nak tengok mesti best kan...;)

Hana said...

hehe.. selamat hari raya zaila :)
tak sabar nak tunggu drama sambung

thezaila said...

hana yoriee --> hehe.. saja feeling2 nk kerja kt tv station...

zara --> hehehe.. i guess dah hujung2 ramadhan ni, semua org dah giler giler sket..

reen --> macam macam ada.. :P

elya --> tunggu pukul 2 nnt

farahfatihah --> hehe.. haah, tv.. thezaila channel ...thanks.. me like the picca too..

jihan --> entah la jihan.. x tau la best ke tak.. tp i dah geli geleman menaip cite tu.. heheh

hana --> selamat hari raya hana =) ok.. tunggu pukul 2 nnt.. =)