Monday, November 15, 2010

Wedding Photography - November Promo

To those yg belum ada OP for your big day.. here is ur chance to get one with one good deals..

Detik Indah Photography sekarang ni tgh buat promotion for the month of November...

meh kasi gambar intro dulu ek.. remember my pre wed.. Ridhuan of Detik Indah Photography was the main photog.. and dalam banyak2 gambar.. ada satu gambar ni yg pallliiinnnggggg i soooookkkkkaaaa.. tp x pernah tunjuk kt blog.. pernah tunjuk kt hana yorie jek.. but probably u guys pun pernah terjumpa gambar ni bebila korang survey for OP..

Presenting... my fav photo... tara....

muahha.. introduction lebih.. tetiba korang sikit pun x heran.. huhuhu.. frankly speaking, this is my fav photo to date... serious.. syahdu syahdan x tgk.. and when i went through the whole bunch of photo.. serious mak puas hati.. to view more photo by Detik Indah Photography, click here

this is the promo.... there will be 20% off for all packages.. lepas tu.. setiap item dalam package tu, semua uols dapat.. ye la.. sometimes, certain promo or discount.. apa yg u dapat pun telah di-diskaun-kan... harga kurang, barang pun kurang... tp kali ini.. nan ado.. what u see is what u get.. the difference is, harga kurang.. hoyeeeeee...

so november bride n groom.. kalau belom ada OP or mahu second OP utk cover event anda.. inilah peluang nya..

p/s : sebenarnya, penulisan ini bukan sekadar mahu menghebahkan ttg promo.. penulis ini sebenarnya sangat keji.. sebab apa..sbb nya.. dier nk tayang gambar dier yg telah dipilih utk jadi sebahagian dari gambar yg diletakkan utk poster.. awak sungguh keji si penulis.. muhahaha.. *evil laugh*

6 comments:

mahira oya said...

promotion ni sonok..tp mak x plan pape pon lg..haiyak...

hana yoriee said...

haaaaa..ini lah feberet photo i jugak wahai penulis..giller jeles tgk shot ini dr first time tgk smpi la skrg ni..huhuhuhu....

nora said...

hai u, actually im one of ur silence reader, tapi tu dulu skang tak lagi cuz i dah ade blog(br buat hari sabtu aritu hehehe). btw nak g tau yg i dah follow & link u tau. hope u sudi follow & link me back ya

diwant said...

hi zaila, thanks for the referral, appreciated it..

anyway my original link is up and running, if u dun mind, u can change the link back to www.detikindah.com

cheers :D

ElyaElmo said...

sgt sgt klasikkk gamba niii.....sukaa jugakkk!!!~

thezaila said...

oya --> xpe ya.. pelan pelan kayuh..

hana yorie --> its my fav too!!! kita serupa.. =)

nora --> hi nora.. thanks for dropping by.. will do that.

diwant --> no sweat bro.. =)

elya --> klasik.. mcm gambar dulu2..