Tuesday, November 16, 2010

Gambar Kawin lagi...

td Ahmad Fairus sudah upload gambar dekat blog nya. dan juga pada FB nya..

personally i heart this photo v much... teringat masa shoot hari tu.. lepas dah snap.. terus g kt AF.. nk tgk gambar.. skali i cakap "Eh, kenapa u amik gambar terbalik.."

tp setelah diamati betul2.. rupanya itu adalah imej pantulan pada lantai masjid yg begitu berkilat..

huuhu.. gambar terbalik.. sama ada aku dungu, buta, lurus bendul or plain cute.. sila muntah hijau.. org rasa aku x cute xpe, janji aku ada seseorang yg merasakan aku cute selamanya.. muhahha.. statement x tahan..

vain sangat x kalau aku cakap, aku sooka gambar kawin aku.. cik belle, u pun amik AF gak kan..
insya allah.. setiap sen spent berbaloi2.. hahah.. en AF, awak rasa pressure x.. muhahaha

8 comments:

hana yoriee said...

jeles..gambar kamu semua cantek2..hahaha

Khumaera Ismail said...

cun~!!! =)

farahfatihah said...

meletops ko pic yg ni!!!!

ummphs.. said...

zaila, sy pun suka gambar ni. actually sgt suka. siap dah niat nak letak dalam folder nak mintak photog sy amek mcm ni. ceh! :)

Anonymous said...

hye zaila....i am ur loyal silent reader....:) feel teruja tgok gmba2 u... congrats dear! i hope AF will make it too at my wedding ceremony...akad n resepsi...:) cik belle..thanks for your promotion...hehehe

From
-Gee Aznita-

K.I.N.A said...

ahaha..comel la zaila!..kalau kina pun rasanya akan terus serang nape terbalik..hehe..unik!

anaztasias aira said...

cool and modern piccas. love it !

thezaila said...

hana yorie --> xperlu jeles noks.. tunggu je gambar u nnt.. sure meletopsss..!!

khumaera --> thanks!!

farah fatihah --> haha.. jgn aku yg meletops kegemukan sudey.. heehhe

Gee Aznita --> hey.. thanks for dropping by... u pun amik AF ek.. i saw ur name liking the photos at FB..=) not to worry, AF will definitely put his magical touch to ur photos..

K.I.N.A--> lepas tanya kenapa gambar tu terbalik.. terus kena gelak ngn AF.. muhahah

anazstasias aira --> me loving it too!! =)