Tuesday, February 02, 2010

Mak Aihh.. Molot ko mmg puaka kan.. Ong Siang Yin kamu femes sekelip mata

Alahai.. bebudak ni.. molot korang mmg mcm puaka kan.. cukup la dgn banyak sentimen perkauman skang ni.. do u really need to add another one.. *sigh*
kalau ko dah tau tempat tu jauh ... yg ko pergi accept utk belajar kt sana buat apa nok.. tau plak ko x bleh nk afford private Uni or College.. my assumption.. ye la.. if duit dh byk berkoyan, pergi je private Uni yg dekat bandar tu..
apa la nk jadi ko ni..
ni rektor /dekan UMT ni tau x.. kang ko x pasal2 kena buang kan.. sian kt mak pak engko..

4 comments:

Mawar said...

Siot btol minah ni,..ehh babe,..tak mo tgk baby i ke??sungguh sedih ok my baby nak meet aunty zaila,..:p

zailamohamad said...

memang sial ah betina tu kan, tak reti dek untung!!

thezaila said...

kak Zaila --> mmg dier tu.. if x suka.. x perlu la belajar sana kan.. so sapa yg kurang bijak sekarang.. ish ish.. dah tempat kecintaan i tu..

kak aishah --> mmg nk jumpa.. cuma masa mencemburui i.. auuuww.. nnt i calling2 u..

AzUraAa said...

kurang ajar betul ini amoi.. report polis kanggg.... biar kuar muke die kat paper...