Monday, June 22, 2009

Apabila anda gems, dan ia juga menganggu org lain ...

sebelum2 ni, kegemukan aku x pernah menyusahkan org.. ok, aku akui la.. mungkin menyesakkan pandangan mata sesetengah org.. tapi, bak kata azwan ali mak hayam gebuss... ada aku kisah.. (ok, not gonna start with the stupid cak cak cak song)

tp, kelebihan lemak tepu n x tepu ini, sebenarnya, telah memberi effect kepada org lain.. cesss sungguh.. sabtu lepas, g la main netball, antara kampung kt pilah (sila jgn pandang rendah terhadap pertandingan antara kampung ni yee.. diorg siap sponsor track suit sama ngn sweat shirt.. amik ko... main masa masum utkkustem dulu pun, track suit kena pulangkan...)

back to the story, ye kami KALAH.. sangat x bleh terima hokey.. so i shall take the blame.. u can't put the blame on me.. (ala2 lagu akon).. mana x nya.. tahun lepas kolaborasi baha ngn aku, sangat menakjubkan.. manakan x.. aku diri, betul kt tepi line D.. heret skali GK tu kt tepi line.. sat g, aku jerit je "Babe , babe" (sure mak cik kt situ menyampah ngn term ini) lantas tangan ku angkat ke langit n condong ke arah tiang gol... bila baha baling bola tinggi.. aku tunggu je.. bila agak2 nk sampai ke tiang gol, cecepat aku lari sikit, lompat ala2, micheal jordan, pastu shoot.. mcm cun habis, bukan nk puji diri kami... mmg cun habis la.. GK x bleh buat apa.. yea we both have the right to brag bout it..

tp nk jadi kan cite, bleh plak x jadi taktik n teknik tu.. sebab apa, bukan sebab org bagi bola x baguish.. tp sebb aku berat sangat ti run fast n to jump high.. hampeh tol... mmg mak semput la.. so nya kalah 9-10.. kalau la ref bagi 1 setengah je lagi.. sure bleh menang rasa nya..

2 comments:

dYRa said...

alahai skit lg
xde pom2 gurl kot~~~~~

thezaila said...

aaa tu la... aku pun rasa kurang kt tang tu la.. kitorg menang dulu pun, pasal pompom girl la berusaha gigih menyokong..ko igt lagi x cheer masa hari tu.. =)