Wednesday, June 24, 2009

Mak Aihhhh.. Ni Hantu Galah ke apa???


Pernah x jumpa org yg mempunyai ketinggian yang x boleh diterima akal, secara live.. i pernah u... begini cerita ceriti nya..


masa ahad lepas, pergi la ke stadium juara, nk tgk netball match. masa tu, Malaysia bertemu Sri Langka.. skali tgk GS Sri Lanka tu, mak aih.. tinggi bukan main.. dari luar gelanggan, siap fikir.. ni kalau aku p berdiri sebelah dier.. mau paras ketiak dier je..


ok, match dah habis, skali mama kata, "kak yong, mama nk g amik gambar ngn GS Sri Lanka tu la." Alamak.. den x gomar nk amik2 gambar ni.. but then, how can i say NO to my mother.. xpe la kan. bukannya slalu.. cecepat berlari kt GS tu, kata la nk amik gambar.. Skali, mama diri sebelah dier.. serious u.. tenggelam mak i hokey.. ce tgk pic kt bawah ni..

Memula budget, kt ketiak minah ni je ketinggian mama.. skali ko, ketiak pun x sampai.. sampai rib cage je.. giler tinggi minah ni.. mama siap buat lawak lagi.. kalau minah af5 berdiri sebelah dier, ntah2 tang pusat je height dier.. mak aih ..

3 comments:

AzUraAa said...

gile besar minah ni...err.. dan tinggi juge.. dorang ni mkn ape??

Mawar said...

tingginye die ni,..hehe,..i knew u will watch d game,..org kuat main netball la katakan,..

thezaila said...

zura : x tau la makan apa sampai tinggi 2.09m.. mama cakap.. kalau kain 2.01, tambah 1 meter lebih, dah bleh buat baju kurung selai..

mawar : of coz sis... dh dgr kt buletin utama 2 weeks earlier pasal game ni.. terus block calender.. cik mama pun x sabar nk pergi.. =)