Wednesday, December 24, 2008

Its December and its the month to get Kawin-ed

huhuhu.. beriya je kan tajuk.. =) biasa la.. dah hujung2 tahun ni, nak pulak tgh musin cuti sekolah, mmg ramai la nk buat kenduri kawin kan.. alhamdulillah.. minggu ni ada a few kenduri yg nk kena g.. sabtu ni, shark bakal melansungkan perkahwinannya.. selamat pengantin baru shark, semoga kekal ke anak cucu.

waah.. dah nk kawin dah hang shark.. teringat zaman2 uni dulu.. time2 hingus meleleh lagi.. heheh.. la ni.. dah nk jadi bini org dah.. alahai sedihnya... bukan sedih yg x suka la.. but the good sad things.. bila pk pk balik kan.. semakin kecik dah group bila sorang, sorang menamatkan zaman bujangnya.. mmg lah, lepas kawin still belh jumpa bagai, but things wouldn't be the same again..

bila dah ada tanggungjawab lebih, susah la sikit kan.. lepas ni, yan nk kawin, pas tu ain, baha, dR, yin, ita, lin... bla bla.. sorang sorang dah kawin.. nnt gang hang out pun dah kurang.. lelama, kalau jumpa together2 pun, bukan lah dalam acara tgk wayang, or celebrate bday dalam keadaan baling2 tepung or tolak ke dalam kolam mandi berhampiran.. sok sok, jumpa dalam acara, aqiqah anak ke, cukur jambul ke, bday anak2 ke.. x pun anibeseri korang =)


shark's invitation card


dee's invite. hers n his

cik dee... tinggal exect 3 days to ur wedding.. omg!! how time flies.. rasa mcm 2 3 minggu lepas dok exchange url utk which gift box yg sesuai with the theme, mcm mana nk buat table deco, nk pilih designer mana.. diam diam u msn "cik z!! i dah g fitting baju i", "cik z! check out my baju,ok x?" siap hantar gambar bagai.. i'm happy for u gurl..

bila n time card plak. no sneak peak.. saje nk bg 'the-caard-moment' katanya.. skali dapat.. aaa.. moment betul.. my dad cakap mcm nk baca watikah... but it nice though.. ok dee.. all the best, selamat pengatin baru sehingga kekal ke anak cucu.. =)

1 comment:

`BaHa` said...

eh babe suka baju kahwin kawan ko tu dee ek nama dia, nice. looks nice and simple. putih is always great for wedding