Friday, April 12, 2013

Current Obsession - Extra Moist Chocolate Cake



 ok enuff dengan cerita pasal 2 minggu lepas.. tetiba panas plak kan blog yg suam2 kuku ni... anyhow, lets move to new entry.. Clap clap clap.akhir nya ada gak masa utk next entry.

despite extra pound that i carry due to post natal weight (yea yea yea.. blame it on the pregnancy.. hahah.. just kidding), i have a new obsession.. Its the super duper delicious Extra Moist Chocolate Cake (EMCC). And to tell u the truth, i  can't stop eating it.. mati la.. Gomoks gomoks mak ni uols, husband sayang ok... birthday i pun dier x lupa.. eh...  sempattt kan..


Cerita nya bermula lepas aku tgk dekat satu IG ni.. kata nya, customer tu memula beli satu, then repeat order, sampai amik 6 bekas terus. dan aku cakap "biar betul. kot ye pun sedap, borong sampai 6 bekas tu.. sedap sangat ke..?"

 Maka operasi mencari EMCC diteruskan. Ketemu sama itu EMCC.

Beberapa bekas. Masuk kereta. 

Syakir cakap "mommy nak.. nak.."

Ok la. Bukak satu bekas suap syakir. Suap diri sendiri. Serious x tipu mmg sedap.
Di kala itu Daddy Z tgh drive, makan makan la dua beranak ini.
Syakir punya ekspresi "eeemm.. dap good good. agi agii (lagi lagi)..

Disebabkan Daddy Z x tahan tgk dua beranak ni makan, maka, berhenti la ke tepi jalan.
"ini x bleh jadi ni dua beranak ni.. Meh daddy nk sikit"
terus melekat 3 beranak kt tepi jalan makan EMCC..

kahh.. amik kau...
Syakir x cukup satu n nk lagi.. oh no.. one is enuff son.. 



Sesiapa di area KL yg ingin dapatkan EMCC bleh contact 012 9129394. Cakap je nk EMCC. Pastu, pandai2 la uols deal ek. Oh lupa nk cakap pasal harga.
Harga utk 1 bekas 4 segi kt atas tu adalah RM6.50


 
 


6 comments:

Reen Tart Nenas said...

bahaya utk org nak kurus cam aku. tp terliur makkk nokkksssss.

ari tu aku gigih buat moist2 cake nie. konon kalau buat yg sendiri xgemok la. nan hadooo. byk plaks aku makan. hehehe

Nawal Aizad said...

Dapnyaaa woi! Kena cr ni

thezaila said...

Reen --> reen i feel u babe.. konon bila buat sendiri, semua guna yg low fat la, fat free punya ingredient kan.. tp time makan, semacam je kita makan kan..

nawal --> mak wang pergi beli.. meh beli dari #chanteks meh.. tp utk baby wang, mak la bagi free satu.. hahah

Balkidz Hunny said...

Kau buat aku terliur. Boleh pos tsk emcc nie? Huaaaaaa

Mariyam Nabella Ishak said...

aku yg buat & jual kek coklat moist ni pun da xlalu nak makan jah..huhuhuhu..

AzUraAa said...

Cittt..ini mcm sedap..adekah dorg pos ke kuala pilah n9??aku teringin jgk ni babe...nyamsss..