Monday, October 24, 2005

DIP vs Pasang Pelita

aloha...malam ni macam suram je kat cni.... mungkin sebab ramai yang dah balik ke kampung halaman masing-masing bagi buat persediaan menyambut kedatangan aidilfitri... aku??? masih lagi di sini sebab esok ader satu paper final... digital image processing.... skang tgh take a break tgk yan n yin pasang pelita..sambil-sambil tu, tulis entry untuk blog ni.. hehehe... ok la.. sebelum aku sambung baca nota yang berbaki belum dibaca, aku nk ucapkan good luck kepada semua yang amik paper DIP sok...

oh ya! to seniors, azlan, kak ana, kak nik, habib, mizan, yang menghitung hari kat ganu ni, i'd to wish u all good luck and good goodbye... emm satu lagi... aku belum lagi ucap thanx kt lan pasal tolong uruskan pertukaran tempat LI... Thanx lan...

ok la... tak sabar tunggu hari esok... tak sabar cz nk balik KL sok..."KL ..... nnt kn kepulangan ku !!!!!"

balik kampung....ooooo... balik kampung..... hati girang....

3 comments:

Julia Elvarado said...

News Flash: Blogs Can Be a Time Suck
News Flash: Blogs Can Be a Time Suck! Ad Age decides to freak out managers everywhere with an article that leads with "U.S. workers in 2005 will waste the equivalent of 551,000 years reading blogs." Oh, ...
Find out how to buy and sell anything, like things related to private road construction on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like private road construction!

Silver Fox said...

Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

Need a loan? Bad credit ok!. I found a a website that can help you find money for any reason.

Come and check it out if you get time :-)

andy switzzle said...

It's amazing what can be learned on a blog. Thank you for being an excellent blog creator. This is very enjoyable! I Bookmarked you so I can come back (hope that's okay...

Sweet job, you should keep working on this.
my site's about: dog houses

:-) have a nice day.