Friday, April 20, 2012

Mendambakan Figura seperti Angel Victoria Secret

memain koooo.. takut x tgk tajuk. al-kisahnya, my frends n i, nk meet up la. sempena dak syikin dah nk kawin x lama lagi. and kebetulan dutte nk belanja makan n karoks. huhu.. harus aku cecepat gugel lagi Move Like Jagger by Maroon 5.. nk praktis kata kan.. hahaha, pilih lagu x nk kalah.. harus.. depa semua nyanyi lagu omputih, Set Fire to The Rain (Adele), Rain (Bruno Mars), Love U Like A Love Song.. mesti la mak xnk kalah kan. walaupun hati meronta nk nyanyi lagu Bosanove (Wan), Kasih (Hetty Koes Endang), Kopi Dangdut (x tau sapa penyanyi lagi ini).. gile old skoll kan lagi pilihan lagu.

ok, sudah melalut. mari ke tajuk asal. maka nya aku pun gugel la lagu MLJ kt youtube dan aku sampai ke video ini.. Maroon 5 performed kt Victoria Secret punya show ko.. curlassss.. with all the models, long legs, bra, spender berkaler2.. fuuhh.. bila tgk model tu semua, biasala kan, pasang impian, nk body mengiurkan.. hahaha.. ayat x tahan..


terus aku berkobar2 nk kurus kan badan.. biar la semenggah sikit di mata suami kan..kang dier x selera, cari lain, meroyan aku.. hahah.. seriously,  bila tgk video ni semangat nk kurus berkobar2.. nk nk plak bila tgk kt minit 3:30 tu.. skali Angel tu shake her thing, bergema dewan noks.. uols mampo jiggles mcm tu dgncantik nya. aku x mampu nk goyang mcm tu tanpa anggota lain seperti peha, punggung, lengan, perut, eh semua bahagian badan la, ber- jiggly wobbly.. eh korang x payah bayangkan, aku cakap je.. kang bayangkan, mau x ngigau x tido malam.

p/s : part adam tetiba memberi ciuman tanpa diduga pada anna adalah suwitt.. to bad they broke up   :(

7 comments:

Wani said...

they broke up??urghh..ketinggalan >,<

yUmIe said...

oit ank aku klu dgr lagu Kopi Dangdut kakinye tergedik2..taste sme dgn aunty zaila plop.old skool giler ank aku ni rpenye.hahaha:p

Reen Tart Nenas said...

serius weh. nengok nie mmg buat hati melonjak2 utk ada body sebegitu rupa. adoiii stress nie. chantek kot body gitu. ada org kata, ala kalau gemok pun husband xkomen pa pe, ok la. tp rasanyer if kite jaga badan n body mantoppp, harus suami lebih sukaaaa sehingga tak terkata. hehehe

thezaila said...

wani --> yeah.. they did.. i think its recently.. too bad :(

yumie --> gerek la anak ko.. leh join aunty zaila berdang-dang-dut..

reen tart nenas --> i second u babe.. mmg la husband bleh terima seadanya. tp if bleh jadi yg lebaih bagus utk husband sendiri lebih bagus kan..

D Yatie said...

hahaha. nak jiggles cenggitu ke? hihihihi..masa baca dok terbayang-bayang...how is it~ muahaha..

♥ balkidz_hunny ♥ said...

hoiii. aku pung same nak kurusss.
laki aku dah dok asyik ejek aku gumokk jer! wallawehhh. jom diet!

thezaila said...

D'Yatie --> jgn bayangkan.. nnt x tido malam.. hahaha

balkidz --> mek sama la kita.. jom diet.. *sambil makan nasi goreng sepinggan*