Tuesday, August 02, 2011

Half Baked Baby

Assalamualaikum semua...salam ramadhan.. serious lama giler x update blog.. and to those yg still datang jengah sekali sekala, thanks a bunch.. time time preggy ni xde nufsu nk blogging.. xde cite pun ye.. xde nafsu pun ye.. mixed feeling kekdah nya..

ok tajuk mcm ke hape je kan.. apa igt baby tu masuk oven ke, bleh half baked bagai..anyhow, i'm in my 3rd trimester dah.. dah tujuh bulan noks.. x lama lagi dah tu..

ok back to story, last saturday en Hugo and i went to vision college for 3D/4D scan.. haha.. nk jugak.. mcm la ko x menyempat sangat nk tunggu itu budak kecik kuar.. hahaha.. saja suka2 babe..

the appointment was at 9am.. selamba je amik waktu pagi without knowing he(the baby of course) will be idle in the morning.. ye la.. aku buat temu janji tu masa pregnant 4 bulan mcm tu.. time tu, dier kecik lagi, x brapa nk gerak sangat..

so these are a few shots taken last saturday...
yeah.. look at his eyes, nose and lips.. what i can say, he's inherited the hidung penyet from me...
and the sexy pout from en Hugo.. juih... bleh gantung hanger uols.. hahah.. baby, jgn marah.. i'm just kidding..

"aaahhh.. mommy stop taking pictures of me, i'm sleeping now.. ohhh didn't i tell u that i don't wake up for less than $10000 per day.. " wahhh kooo.. kecik2 dah feeling mcm Linda Evangelista... huhu.. tgk tangan dier tu.. letak kt muka.. sama ada dier malu nk tunjuk muka.. or he jus being a lil DIVO and doesn't wants his photo being taken..


okni kaki dier.. duhh.. a 5 yo child can tell.. hehe.. tgk tapak kaki tu, peha dan lutut nya.. cumels.. haha.. ada ke mak mak yg kata anak nya x cumels.. hehe...

11 comments:

yUmIe said...

arghh dh lme xscan tgk baby..huhu..bilo tah nk scan..hihi

♥ balkidz_hunny ♥ said...

HAHAHA. mak yg cakap anak die tak comel, GILO kekdahnye! :D



ps: amacam, ok tak makan B3?

LisaLisut said...

wahhh u dh nk meletop..hope everythig goes well :)

jaga diri.

Wani said...

sekejap je dah 7 months.n teharu sgt dh nampak jelas sume2nye..
take care.moge everything smooth till baby see the world:)

Xora said...

saya dah tak boleh scan 3D, tak digalakkan lagi pasal dah tengah tunggu hari aje.. tak tau camne rupa dan perkembangan baby skrang

choclairissa @ intan said...

take care dear..sikit je lagi nk tunggu fully baked :)

Atiqah Adnan said...

bestnye ade pic bb.. qa takde laa.. sekarang dah suntuk daa.. takleh scan.. errr sayangnyeee...

bb zaila omelll laaa... ^^

CengkodokPolkadot said...

anak I x nmpk pung

Nur said...

eh eh.. mestilah mak yg canang2 anak die comel! hahaha

thezaila said...

yumie --> nnt bila ada masa, scan.. mcm seronok je p scan scan nih =)

balkidz --> harus puji anak sendiri kan.. aku dah amik dah B3 tu.. aku x kemam, tp telan terus.. huhuh

lisa lisut --> thanks dear .. =)

wani --> glad juga bleh nampak muka nya.. tp towards the end of the session, dier dah tutup muka dah ..

thezaila said...

Xora --> awak dah x lama lagi.. tunggu hari je bleh tgk yg betul2 punya.. lagi best.. =D semoga semua nya selamat hendaknya.. amin..

choclairissa --> thanks babe..

atiqah adnan --> qah. xpe qah.. x lama lagi kan due date qah.. lagi best. bleh jumpa the real baby =) thanks for the compliment =)

Cengkodok Polkadot --> anak u kan kt luar rahim.. mmg la mcm tu.. tu la noks.. sape suruh u buang rahim.. muahahah..

nur --> agree with u nur!! =D