Wednesday, March 02, 2011

Adoii...

sorry for the looonnng pause..

urs truly rasa x best...

kalau tetiba teringin makan seafood yg i makan masa p hanimun kt langkawi, agak2nya sungguh mengarut x????

tunggu next posting yg entah ke bila..

lagi pun.. ada ke org nk baca blog i lagi selapas ditinggalkan bersawang...

x lama lagi.. bukan takat sawang.. silap silap.. ponti anak remaja pun ada kt sini.. hahahah dah mcm rumah tinggal la plak... =)

8 comments:

farahfatihah said...

huhu morning sickness yg dasyat yer zaila...sabar ek...kena p langkawi lah kalu cam tu huhuhu

hana yoriee said...

zaila..hana masih lg disini utk baca cerita2 sensasi kamu!! hahahaha

uitsss...bawak2 bersabar dgn morning sickness tu tau.. =)

Mawar misswateva said...

marilah kite menghidup kan kembali blog kite yg da bersawang. i pn lame x jenguk blog..rindu!rindu!rindu nk bace pasal org.haha.

Leonora Halim said...

eheh... saya suka seafood jugak.. tapi elakkan shell kinda seafood ya.. mcm kerang.. lala sume... itu considered bit dangerous to baby.. yg lain2.. lantak aje!! :)

thezaila said...

ff --> morning sickness sudah menyerang saya.. amik nafas.. amik nafas...

hana yorie --> hana, sensasi ke nokss.. hehehe ni tgh bersabar ni hana.. kalau x.. zaila mintak kt doc mc 2 minggu..hahaha

mawar --> niat nk memeriahkan blog tu ada.. tp tangan ada sikit malas.. :p

leonora --> thanks for the info.. kena cari bahan sikit utk makanan yg boleh n x boleh makan during pregnancy..

Mia-Ina said...

ada yg baca...ha, mengidam nk p langkawi ke..mai la utara :-)

mummymer said...

mengidam nak pi langkawi, baby suke berjalan kot nanti hehehe..

anyway, akak tau still lame lagi nak nunggu 9 bulan.. in case berminat dengan set bersalin Amway, singgah di link ni yer

http://emmira.blogspot.com/2011/03/set-bersalin-amway-tropical-herbs.html

untuk bulan march, ade promotion thermopot.. ada dalam entry tu..

thanks yer and do take care of urself..
Kak Mira

Atiqah Adnan said...

hormon tu kena jaga.. hee~
takpe.. take ur time.. ade masa update la eak.. ^^ take care