Monday, January 24, 2011

Thank you Treat @ Fullhouse

Date : 22 Jan 2011
Location : Fullhouse Jalan Yap Kuan Seng

Tgk pada date.. seminggu ko tertunda entry.. sangat regular. jarang giler aku update zupp zupp zapp on time.. anyhow.. lets move on to the story..

last week dah set ngn all the angles.. mahu give them a thank you treat.. sbb they helped me a lot during my big day.. punya la bertunda2 sbb bz ngn other event.

these ppl sangat la membantu pada hari tu. yg paling penting.. there were my mobile ATM, and the best part was, its cardless!!! aa amik.. kan hari tu aku tercicir purse.. mmg la ada emergency cash money, ate dah mak hayam sorang tu x accept cek.. mahu cash sahaja, then ngn deposit hotel lagi.. mmg boliou aku punya peti doremon.. harus pau, pinjam mereka ini..

so bertempat di Fullhouse cafe, kami berkumpul.. ni pun sebenarnya serampang 2 mata.. selain nk pergi makan2 sembang2 bagai.. mak nk survey tempat ni utk buat post wedding.. =) yeeehaaa...

konsep putih suci mulus.. tgk tu, kaunter kek nya.. sangat la sodap hokey..

the not-so-newly-wed.. ni pic harus letak..


ko tgk muka excited aku tu.. entah apa aku gosip kan pun x tau.. tgk miss E, sama naik...



oh, at the other corner, aku tgk ada la satu event nih.. menariks.. ramai gel org pakai putih2 belaka, sampai la aku terpandang satu mat ni.. eh ni hubby nye amy kan.. tgk2 punya tgk, its diah's baby shower.. meriah ko noks.. pic amik dari diah punya blog..


the food!!!!! gambar makanan amik sikit je.. gambar org, letak penuh2 blog.. muhahah

dah habis makan, borak se-round,dua.. moh amik gambar.. kt sini banyak tempat best2 utk snap picca... uiikksss itu dua org, mahu bercinta balik rmh.. sila pandang camera.. hahaha


yg ni better.. sudah behave..


all the sexy ladies..!!!! kelas ko .. amik gambar ngn setaman bunga2 kaedah nya..


kt tingkat atas, ada la tempat yg byk giler props..apa lagi.. amik peluang .. gmbar reramai.. main sauk je spek tu.. hahahha


yang yang.. cepat.. act as goofy as u can..cesss.. goofy la sangat... FAIL!! hahaha







6 comments:

hana yoriee said...

amboi..sodapnye makan n posing sakan! hehehe..

Fariza said...

mkanan kat sini ok tak?
ada certificate halal?

ElyaElmo said...

ingatkann join babyshower diah..hihi

missbutterfly said...

mahai tak? hehe

nizabeba said...

woww cam sedap jek..x ajak pon! =(
sobs sobs..

thezaila said...

Hana yorie --> camwhoring itu perlu... huhuh

fariza --> fariza, makan kt sini ok.. utk halal certified, xde.. tp i talked to the worker there, dier kata food is halal.. haiwan yg digunakan, diambil dari pusat penyembelihan.. tukang masak dier melayu (u bleh nampak the kitchen dari ur seat).. utk steak tu semua, no liquor added and no pork served. tp kalau u was was.. jgn pergi..

elya elmo --> ooo tidak.. saya tidak dijemput.. kenal gitu2 jek.. huhuh

miss rama-rama --> harga dier ok-ok.. mcm delicious cafe gak..

nizabeba --> ok lepas ni.. jom ngedate kt sana =)