Tuesday, January 18, 2011

Pre Wedding melayu lama

Salam.. sorry bz.. esok ada penilaian prestasi.. kena update a few doc.. fening mak noks.. ok walaupun bz.. kira sempat gak kaedah nya, mak check la nuff kan.. so ada la key word tu.. deme mencari "pre wedding melayu lama"..


ate, kt sini just nk share my pre-wed.. ok.. jangan juih2 noks.. kalau ada dah fed up.. pergi kt top right of the screen, click 'x'.. hahha..JK.. actually nk share gambar ni quite some time ago.. tp takut ada orang cemuih plak kan.. tp janji.. gambar ni ada kelainan sikit.. itu photog sudah edit, baaaaiikkk punya..


kepada pencari pre wedding melayu lama, maybe u want to consider photog ni.. theme kalau nk guna yg lain pun voleh.. nk cedok guna pakai ni.. pun voley..



tgk gambar kt atas ni.. siap ada efek kuning2 tu kan.. mcm aku dah berkurun simpan gambar ni haaa.. dah mcm lama giler gambar ni, sampai korang kalau jumpa aku in person, musti expect aku dah bongkok 3 kan.. siap ada ostoperosis(x tau eja) lagi..


tak cukup satu gambar.. meh mak letak lagi 2 gambar.. terbaik wook.. serious tabik spring sama org yg edit gambar ni sampai serious nampak mcm gambar lama.. siap ada tompok-tompok tahi unta


ok.. ni last.. gambar carik makan.. hahhaha.. all photos credit to detik indah..bro.. ni mmg terbaik dari ladang

esok kalau aku tunjuk gambar ni kt anak aku yg umur 4 tahaun

aku : anak.. tgk ni.. this is mummy... tgk gambar lama.. it was taken 40 years back.. dah kuning2, hitam2 dah gambar nya

anak : ooo lama nya gambar nih.. so mummy, u must be like 50++ years old.. look at u now, damn u're smoking hot even u're 50!!!

hahahhahah LOL....LOL.. LOL
conversation di atas adalah rekaan semata2, dan dicipta semasa penulis sedang berhalusinasi.. hahahha di bawah paras kurang sedar

7 comments:

LittleSunshine said...

ari tu gi tgk kat pameran kahwen,perasan gak pre wed zaman lama.cnti kan..unik...

hana yoriee said...

jgn berhalusinasi berlebihan..bahaya utk kesihatan..hahahaha..

pic ke-3 mmg terbaek punya!! =)

ElyaElmo said...

ahah..puan zaila.....imaginasiii lebihh sgt niii..hahaaa

farahfatihah said...

hahahahahha nak gelak besar gak!

cha said...

td i tunjuk gmbr ni kt tunang i dia ckp lawa gilerrr uhu

nizabeba said...

HAHA~ smoking hot momma!!
cantek pre wed!!

Ijah EmoTemo said...

hahahaha , suka baca dialog tu. ekeke