Monday, January 31, 2011

Post Wedding Shoot Done!!!

Hi peeps...

first of all, thanks to those yg telah memberi cadangan kt mana nk cari tukhang make up.. tp end up, mak make up sendiri noks. Gasak la lepas ni AF kena kerja kuat utk buat touch up.. muhahhaha... oh ya, lokasi nya adalah di FULLHOUSE Jln Yap Kwan Seng...

yesss!! post wedding done.. makanya, x lama lagi dapat la album kawen.. album kawin dapat lambat, sbb aku lambat benor decide bila nk buat post wedding.. cz gambar post wed akan di include skali.. mmg x la aku nk tunjuk kt jiran tetangga kan.. nnt kontroversi satu taman.. ok no nude photo taken ya.. hahah..

i was very excited towards the photo shoot.. tp AF lagi excited kot.. mencurah2 idea dier macam hujan selama yg xmo berenti.. huhuuhu.. but to think of it, aku rasa aku lagi double, triple excited kot.. sbb AF kata... hari jumaat malam sabtu dier mahu upload satu gambar..

aku balik rmh, setiap setengah jam aku refresh FB.. gasak sangat nk tido.. tp nan ado.. so pagi sabtu tu.. mmg plan nk pulun buat choc (alhamdulillah, rejeki bulan 2 mencurah2 gak.. rejeki org baru kawin kaedah nya..)... aksi biasa pada waktu pagi, laki bini malas nk bangun.. ko tolak aku, aku tolak ko.. hahha.. last last suami mengalah.. terus dier g tgk pc.. pc on semalaman ye..

"yang.. AF dah upload gambar!!" aku yg td malas nk bangun, terjun katil kot.. "ye ke???!!!"

HAHAHHAHA KAH KAH KAH.. cesss.. berdekah2 laki aku gelakkan aku. hampeh tol...

ok.. buat sementara waktu.. layan kan aje sekeping gambar ini.. abaikan lengan seperti hulk hogan tanpa muscle itew.. huhuhu


p/s : x yah bawak prop sangat, semua pun we all sauk guna pakai kt fullhouse ni .. hahhaha.. spek mata tu, rantai yg aku pakai.. sabib aku x giler koser, pakai baju yg ada kt tingkat 2 tu.. hahaha

8 comments:

ElyaElmo said...

best gi situ...macam2 props ade..
suke tang spek tu. betty gitu!!!haha...

Rilla said...

Heheh..cute nerds. Fullhouse best kan?

marinahunny said...

letak le banyak2 lagi dear ;)

suka tgk uolls ni..

rose said...

cute!nnt letak lg gambar..xpuas tgk sekeping je..hehe =)

Munnz said...

wow.. lawa la... i like... u lengkap ek.. pre-wedd, wedd & post-wedd pictures... xsabar nk tgk the rest pictures.. hehe..

zOeY zAu YaH said...

lawa...gambar kawin yg lain x de ke? hehe

thezaila said...

elya --> tu la best.. bleh guna props freee... heheh

rilla --> fullhouse sgt menariks!!

marinna --> nnt kalau dah dapat pics lagi... i letak.. =)

rose --> i pun excited nk tunggu gambar yg len..hihih

munzz -->hi munnz...huhuh. kebetulan mun.. yg post wed ni, dapat free.. harus menggunakannya =)

zoey --> gambar kawin dah upload dulu dah.. kang upload bebanyak, nnt ada org muntah..hahahha

aurinh said...

hi zaila

minta kebenaran sat - grabbed ur postwedding pics for the AF contest -

lurvely pics.. I luv Full house decor too... :)