Tuesday, January 25, 2011

Fasha - Jejai .. PUTUS!!


tgk Beautifulnara... skali nampak ni.. kesian... perlu ke kesian.. ahhaha.. lebih kepada sedih. diharap Fasha x meroyan seperti Teacher Shida yg dikatakan bertindak buat video clip sedemikian ekoran dari insiden putus tunang..

tp la kan.. kalau fasha meroyan mental.. agak2 dier nk buat video apa ek???

hahaha...

kalau aku jadi ND, aku gelak guling2 kot.. sebab sebelum ni, gigih sangat tayang bf.. teringat statement dier minggu lepas kt melodi.. "selagi saya masih pakai cincin ni, selagi itu saya masih bercinta ngn jejai.. " last last, jejai gigih email reporter, cakap derang dah putus.. aaa mcm mana??

14 comments:

cha said...

hehe rs nak tepuk tangan pn ada :p

farysa said...

ala,xboleh la nk mkn nsi mnyk fasha =p

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

eh.. bukan dorang very da loving ke? karma karma karma. rasekanla fasha.

Nadya Zahid said...

yeayyyyyyyyyyyyy!!!setuju..lagi bgs die baik balik dgn nora danish...

"cikkin" said...

hahah..betul ke??
yeayy!!

hana yoriee said...

hok aloh..putus dah??? hahahaha..xtau nak kata ape zaila..nasibler u fasha sendat..=p

Mawar misswateva said...

tak payah tgu jadi ND, skrg ni pn tgh gelak guling2.ok, mmg i jahat.=D

Reen Tart Nenas said...

sila pulang cincin! pulangkan!!!

thezaila said...

cah--> khen.. org mcm x kesian pun..

farysa --> kalau nk makan nasi minyak.. meh zaila belanja..

oshin --> what goes around comes around (tetiba nknyanyi lagu alicia keys tu)

nadya --> parents dier gasak suruh balik ngn ND kot.. tu yg putus..

cikkin --> rasa nya betul.. fasha dah jawab dah pun.. xde jodoh katanya..

hana yorie -->nasib u la fasha.. org dah banyak menyumpah dier kot.. t yg putus.. dah lebih 44 kali org doakan clash..

mawar --> haha.. sama la mcm i.. giler kejam.. org x kata apa2, kalau awak tu ok.. irma hasmie for instance...

reen --> pulangkan.. mau ada yg berambut panjang tunggu kt luar tingkap rmh pasha ni mintak pulangkan cincin.. eee horror!!

missbutterfly said...

hahaha..klakar la komen korang ni..clap2 utk fasha

Hana said...

huhu.. putus dh.. ingat lagi time beriya2 kat paper tulis pasal jejai the best la sebab dtg naik helikopter tengok die mase shooting.. hehe.. tak pelik pon, turn fasha doh bwh roda.. dlu kat atas roda.. :D

Nurul Huda Jumri said...

saye tersengeh2 pulak bace cite derang ni..ish3...

juneHalim said...

nk ke kesian? tak yah la...pasha sendat pasha sendat. sekarang dah jatuh ke bumi. ;p

Khumaera Ismail said...

gahaha~ gelakkn saje..