Monday, January 03, 2011

Azam Tahun Baru

takde azam.. ok x mcm ni.. sbb mmg x pernah nya nk ikut.. my bad..

tp one thing for sure, husband and i are working on ONE thing. Insya allah dgn izin-Nya, mungkin akan jadi kenyataan..

so in order to make our dream come true, one thing that i need tell myself is, stop buying the unnecessary.. ok, sangat susah... mana tidak nya, i just shopped a few bhajus yesterday (the norm, i only buy 1 baju per shopping visit..3 helai sekali, adalah melampau.. cheapskate, yes i, am).. hahah.. so much of new year resolution i shall say..

and this morning, person-in-charge called.. its approved..YEAYY!!! a step closer to make our dream come true.. can't wait..

oh selain itu.. mak dah 62 kg.. and it showed when a few b2b bloggers commented on the extra kilos.. huhuhu.. gelak la kan ko zaila.. tensi mak.. and just now i just discover this gym yg sangat murah dengan unlimited classes.. ok seronok. me, overjoyed..

dan sekarang sokmo sangat penat n mengah.. rasa nya sbb obesiti yg melanda nih.. dan sekarang, baru pukul 5.15, dan aku rasa mcm nk balik rmh je...

dan aku tgh layan jiwang karat, dgr madley siti masa kt Albert Hall.. part lagu pernama merindutu, mmg terbaik la.. meremang bulu tengkuk mak.. layannn

3 comments:

anaztasias aira said...

selamat tahun baru zaila hehehe :D

Luvly Me said...

bagus2.. hit the gym often and u can definitely sees the result. nak lebih berkesan, pakai korset PB and drink lactolite. you know where you can get one hehehe :)

thezaila said...

anaz --> selamat tahun baru juga

luvly me --> yes, i know who to look for.. heheh