Tuesday, December 28, 2010

Kerusi / Bantal Nikah

First of all.. Congratulation to SCR on the beautiful wedding.. Babe. u look gorgeous and stunning.. bila tgk gak nikah nya, mata terpukau, bukan sahaja pada solekan yg cantik dan kemas, baju yg begitu indah, tetapi juga pada kerusi or bantal nikah.. cantik sangat.. it is something different.. nampak pun selesa.. baru la org yg duduk kt belakang boleh nampak pengantin jugak..


kt mana SRC sewa tempat duduk ni.. u have ask tuan empunya badan itself.. mak x tau noks.. however, semalam, mak pun berlega2 di alam fb, maka terjuma ini.. menariks ok. x sebiji sebijon mcm SCR punya.. tp lebih kurang la.

tgk, cantik bkan.. very the gebu tempat duduk nya.. suci gebu gitu.. sesuai la utk majlis akad nikah mahu pun tunang.. kaki kerusi ni pun x tinggi sangat.. ok la tu kalau nk bersila, bersimpuh kt atas tu.. xde la gayat sangat kan


kalau nk dijadikan kerusi kt pelamin pun chatek jugak noksss...

ok.. close up sikit.. bleh nampak the details.. =)

oohhh.. cerita punya cerita.. lupa plak nk bagi tau yg uols bleh dapat benda ni kt mana.. kenal Puan Anil x... aa dier baru tidak mem-private-kan blog nya.. yeaaay!!! dier la tuan empunya bisnes ni.. so nk tgk gambar lagi, or hasil kerja beliau and the geng.. bleh check it out kt blog n FB nya

Blog : http://rendabellezza.blogspot.com/
Facebook : Ren- da Bellazza

2 comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

cantik kerusi tuh, cute!

thezaila said...

kheenn... vary the meletup kerusi tu..
=)