Friday, October 29, 2010

Watch Out for this Sign


Kepada rombongan cik kiah.. sila perhatikan sign ini utk menuju ke Dean Komuniti Lembah Pantai, Off Pantai Hillpark.. Insya Allah x kan sesat..

siapa ikut Yanie pun, xkan sesat...huhu

15 comments:

hana yoriee said...

hehe..kalau ikut hana sesat tak agak2??? haha..yanie akan sekereta ngan cik belle dan sy..hihi

eda eliana said...

tahniah zaila.... selamat pengantin baru... hihihi... klo saya dpt pg, tentu bo kenal b2b blogger lain... nway.. congratz again...

mEiZ SHA said...

waa
congrats dear..:)

dekat sgt da tu ngan umah my fiance..:)

congratulations dear..:)

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

la.. uma u dekat ngan uma sewa fisha la... hehehhe.. insyaallah, jika ada kelapangan, fisha datang kay.. nway, congrats~!!

farahfatihah said...

wahhhh cantik tnda arah!!!

♥ balkidz_hunny ♥ said...

HAHA. confirm aku tak sesat kot.
umah makcik aku area situ jer.
tak sabar nak jumpa rombongan cik kiah yg lain :)

Atiqah Adnan said...

baiklah takkan sesat..
makcik!! selamat berkahwin ok!!
tahniah!! xoxo~

MarelFira said...

cantiknya directory, mst design sendiri an...congrats kak!

Hana said...

comeinya sign... btw, kak la told me ur pelamin choice.. sure chanteq gile.. :) congratz! sorry will not make it bcoz my bertandang on the same day

anaztasias einz said...

Insya Allah sampai saya nanti =)

kay kamal said...

kne print google map nih

Reen Tart Nenas said...

zaila, sory babe, couldn't make it. kena kerja di wedding Xora. Selamat Pengantin Baru :) Be gorgeous!

mamaleen said...

cute

mysarah said...

dear, i didnt receive ur card :(

thezaila said...

to all thanks for the wishes..
mek jawab secara pukal ye uols

mysarah --> what, x dapat..? i dah pos dah yang.. my fren duduk puchong pun kata x dapat kad jugak.. tensi nya.. by the way.. jemput dtg u...