Friday, October 15, 2010

Meh tgk sneak peak meh *eceh.. mcm org heran pun kan...*

sneak peak.. last week i went for first fitting.. baju tu besar.. konon dalam hati nk berbunga girangs.. tp nan ado nya.. mmg baju tu dibuat besar sikit.. all in all.. ok la, i sooka.. but its simple to suit my liking..

i don't blame the vendor.. masa bagi lakaran awal pun, i x reti nk design mcm mana.. tp execution of the baju, mmg bagos.. saja ku hitam kan gambar.. nampak bayang, ala2 je.. ok la tu kan.. kang tunjuk habis.. xde seri baju mak esok.. silap2 susuk berlian baju tu bleh luruh.. muhaha.. takooott...

p/s : jangan gatai pakai susuk naaa.. nk mati susah...

kalau omputih, kaedah nya groom x bleh tgk wedding dress.. apa pantangnya aku pun idok le tau.. tp, ate nya.. udoh teman ke hulur ke hiliaq ngn en hugo mencari baju bagai.. manee adeee nk sorok2 surprise nya..

so jumpa pada 31 oct ye.. thanks kt mak cik yg buat event rombongan cik kiah sume ye.. and to those reply terima kasih atas masa anda utk respond..

9 comments:

Reen Tart Nenas said...

zaila, sorry tak dpt attend. i doakan semua berjalan lancar. nanti cepat2 upload pix :)

si kecil said...

doa kan aku xde keje last minute dan buleh pegi wedding ko n xora.

twentytujuheleven said...

ala.tk dpt tengok...tk pe nnti kan gmbr awk..eehhhee...

anaztasias einz said...

gud luck zaila ! stay healthy n pretty yea =)

Durruz said...

bayang2 pun dah cntik ;)

Cik Belle said...

wuuu.. cantik! baju groom seperti idaman-ku! heh heh heh

Xora said...

Reen, kasi kueh kat majlis aku ye.. CEPAT!! Zaila, you'll look breathtakingly beautiful. :)

hana yoriee said...

zaila!! ni yg tak sabaq nak tgk bj kak ina nih..hehehe..bj hana pun simple2 juge..weee..tp bj zaila mesti mengerlip kan? =D

haa..rombongan cik kiah tu, sape yg belom respons sila respons..haaha..pastu kite kena set katne lah pit stop nye? =p

thezaila said...

reen --> xpe.. cuma igt daku dalam doa mu je.. hehehe


si kecil --> si kecil, hang pulun bagi perabih keje... warning kt boss yg bagi keje last minute.. hehhe.. tp kalau buleh.. hang mai naa..

27-11 --> unik sungguh id kamoo nih..nnt saya upload gambar banyak2 lepas majlis.. jgn muntah sebab kebosanan ye..

Xora --> *blushh* saya masih perlukan make up.. bekas jerawat semakin banyak bilangan nya.. or mungkin i should appear ala2 bayangan pada hari tu..hihih

hana yorie --> sabar u.. tunggguuuuuu...