Monday, October 18, 2010

Asma Usna

Salam semua.. Entry on Asma Usna datang lagi (macam iklan Tora plak..)
My other half and i jadi distributor utk asma usna.. u guys can also check this out at KHR trading, if you want to..

kalau u nk order in a smaller quantity (min 100 pieces), bleh calling malling cik zaila ye..


sekarang sudah boleh letak wording kt bahagian belakang buku.. yeay!!!! kira nya kt belakang buku tu, bleh letak nama kamu dan pasangan. dan utk itu additional rm30-40 sbb dier nk buat stamp ke apa ntah la.. fyi.. ni yo yo style ye.. =)

ok on colour wise plak.. mcm ni.. kalau x silap i la kan.. bila, uols pergi ke kedai kad kawin kan, they have this stack of papers with lotsa colours.. pastu kt top right corner ada nama warna tu.. i guess nama warna ni sama utk semua kedai kot.. sbb i've to a few kad kahwin punya kedai dan colour code nya sama.. so uols bleh amik panduan di situ ya..


ni contoh colour yg ada.
top right - Flamingo Dark Grey 220 gsm
top left - White
Below Right - Flamingo Margenta 220gsm
Below Left - Falmingo Pink


Top right - Flamingo Light Green
Below far right - Metallic Copper 230gsm
Below Middle - Flamingo Pink
Below Far Left - Black

for the wrintting, u may opt either gold or silver.

Lain lain warna
Gold -Sparrow Gold
Royal Blue - Pheonix Dark Blue
Dark Purple - Marlin Deep Purple
Light Grey - Flamingo Light Grey
White - Flamingo Brilliant White

just FYI.. i xde la sample colour ni.. tp u bleh tgk di kedai kad kawin ye.. apa2 colour tidak menjadi masalah.. =)

for more info on price.. sila email ye.. kalau tinggal kt ruangan komen, takut bila dah lama2, i terleas pandang.. ninazaila11@yahoo.com

15 comments:

K.I.N.A said...

cun la..tq 4 da info zaila..btw..kina duduk dekat vista angkasa..sbelah stesen universiti..dekat je ng hillpark.hee

Mia-Ina said...

uiks,cantiknya...tp dah beli segala brg...anyway mgkn leh jd panduan for my fren yg nak kahwin next year

fika79 said...

cantiknya zaila..suke2..tapi takdan a nak tempah..:-)..bagaimana debaran bakal pengantin???dugdigdag..heh

cik senah said...

tqvm zaila.. ermm.. leh dipikirkan utk doorgift my akad nikah next year ( insyaallahhh )..

ermm.. apa2 hal nnt.. cik senah msg naa.. :)

p/s: flamingo light green .. ( i likeeee..!! )

Kasut Pink said...

chantek sgt.. tanks 4 da info :)

thezaila said...

Kina --> laa.. tinggal kt pantai dalam ka.. dekat sesangat tu... =) ada kawan duduk kt sana gak

Mia-Ina --> xpe.. nnt kalau nk buat kenduri soa selamat, ok gak bagi buku nih..

fika --> xpe xpe.. lain kali bleh order lagi =) hhohoho.. tgh berdebar dag dig dug di dalam dadaaa.. lalalal.. eh tetiba lagu haiza plak..

cik senah --> welcome.. boleh pk pk kan.. cik senah, bilakah tarikh nikah kamoo

kasut pink --> i pun sooka.. =)

Anonymous said...

tempah dimana nie..

thezaila said...

boleh tempah di saya..

eda eliana said...

zaila jd dealer ke??? yassin xda ke??? hihi

bbbrape ari lg nk nikah.. congratz... sya follow up dr blog je ye... time zaila nikah saya terbang ke borneo...

cik senah said...

zaila : ermm..raya haji nie baghu nak decide..! hehe..

tarikh pilihanku adalah :

11/11/11 (jumaat) - akad nikah (aloq staq)

12/11/11 (sabtu) - kenduri samnbut menantu (aloq staq)

20/11/2011 (ahad) - kenduri sambut menantu (selangor)


p/s : ntah arr dipersetujui atau dakk.. :P harap2 semua pihak bersetuju arrr.. :)

p/s lagik : asma'ul husna tuee didatangkan ngan karung kain organza dakk..? (atau semata-mata itu aje..?) - sekadar bertanyaa..harap tak kesah utk menjawab pertanyaanku.. hehe :P

thezaila said...

eda eliana --> zaila jadi distributor.. dealer ngn distributor tu sama ke idak, teman pun x sure..? tp xpe.. nk order kt zaila pun boleh.. =)


cik senah --> oo.. x lama lagi la ye nk decide date nye ye...best best..
yg asma usna tu, didatangkan begitu sahaja.. tiada kain organza didatangkan bersama... ala.. tanya je. x kisah pun..=)

rasnadiya said...

salam..saya nk tau harga buku tu bleh tak email kan saya ek ctnadiya@gmail.com

Anonymous said...

salam zaila..saya dah email awk tentang asmaulhusna ni..nanti check ye? thank you..
aizalfira@yahoo.com

Anonymous said...

salam, sy berminat, boleh pm kt sy asmaulhusna n yassin kat email.nuranis83@hotmail.cm

Azuwa Azahar said...

Salam Zaila, boleh email dekat sy x harga asmaulhusna ni? thanks dear!

azuwa.azahar@gmail.com