Thursday, August 05, 2010

Zara Ini utk kamoo lagi

Previously zara did mentioned bout the pre wedding that she has in mind.. Girl in pants, guy in dress...


lepas tu, masa tgk2 fb td, i came across to ahmad fairus amacam babe.. idea dah ada.. pastu photog yg teringin shoot theme ni dah ada.. siap offer nk bagi free lagi (hopefully u x rasa offended bila i suggest benda free.. i personally mmg suka benda free.. huhuhu).. kalau ur other half mmg daring and don't mind to give it a try.. carry on babe..

=)

9 comments:

Xora said...

tiba2 teringat american next top model, season bila ntah. yg diorang tukar watak cam tu gak :P Oh, ni harus hati2 nye tema ni. bahaya juga, takut parents ter'offend'.

p.s saya pun suka barang free. lagi2 suka barang free yg best!

ZARA said...

Zaila!!!!!!! Kau mmg pembakar semangat!!!!!!

NAK BUAT!!!!!!!!!!

hana yoriee said...

haishh..sape yg tanak brg freeeeee!!!! kalau lah en tunang ada kat sini..tp dia mesti tanak..agagaga

thezaila said...

Xora --> igt igt.. ada satu kali tu derang buat shoot mcm nih.. i pun x igt bila.. i think season yg ada carie dee tu kot.. menariks kan..

freebies mmg best!!

Zzara --> terima kasih!!! sila la buat babe... nk nk plak kan kalau u sediakan ala2 french maid punya attire.. sexxaaayyy!!! hopefully ur other half didn't read this.. mati la aku kena marah sbb support this crazzzyyy idea... hehe

hana yorie --> tu la kan.. lelaki ni x suka benda2 yg lagha ni.. huhuhu

ahmad fairus said...

hye zara,ahmad fairus here...kalo u betul bole buat,i bersedia,pls email i dan kita boleh discuss futher.I will gv u somrhing different... jangan lupa ok,email i... ahmadfairus@myphotographer.com.my

atau my web - www.ahmadfairus.com atau www.myphotographer.com.my

thanks ya

ElyaElmo said...

wahh!!~ gilee daring lelaki tu klo sanggup buat mcm tu..hua3

ZARA said...

elya: ada satu photographer nama joe zakaria pernah pakai baju kurung and tudung sekali, lepas tu at another time and place, dia pakai heels kat ikea. sangat daring!!!

aku nak fiance aku jd daring gitew!!!

alahai. bukan apa pon kan? bukan nya jadik pondan ke...

zaila: maknanya kalau pakai french maid costume tu kena shave bulu kaki ke? hahahaha

en photographer Ahmad Fairus: saya akan email encik. sat lagi noh. nak tanya fiance bila dia free... huahahha

thezaila said...

ahmad fairus --> kat zara je ke u nk bagi something different.. kt i xde ke.. x aci....

elya --> laki nya zara ni mmg daring org nya, gamak nya..

zara --> shave..?? auuuww... tp x shave lagi ok kot.. xde la drag sangat.. kang mau tunang u kena gelak secara berjemaah ngn kengkawan dier kang.. mak x campur noks.. heheh

Anonymous said...

Good fill someone in on and this enter helped me alot in my college assignement. Thank you on your information.