Tuesday, August 17, 2010

Zaila Chocolate Factory is now open!

haiii... jika uols perasan.. ke bahagian atas tu dah ada satu ticker baru.. =)
ticker utk keep track how many chocolate have i make.. n brapa banyak lagi tinggal.. Zaila chocolate factory sudah mula beroperasi since sabtu lepas.. itu pun x ful day.. cz ada keluar g sana sini.. malam pergi rmh pak cik, mak cik.. tp, ok la.. at least there is some progress =)


Zaila chocolate factory.. dah ala2 charlie chocolate factory plak.. tp mak punya nan ado la wonka's golder ticket nih.. kalau ada golden ticket ni..baik mak lebur emas ni sume buat rantai leher labuh sampai ke pusat muhahah.. ketebalan sama seperti rantai beskal.. ok.. i talked crap.. mengarut sungguh.. please pardon me.. i'm going koo koo sekejap..

but wait a minute.. ok gak kan kalau buat ala2 ada golden ticket ni.. randomly letak.. apa nk letak.. emm.. nnt i golek dalam kotak.. ko ada voucher yg still valid till end of this year.. or maybe letak singgit, 5 hengget, 10 hengget randomly dalam box tu nnt.. emmmm.. menarik jugak.. =)
akan dipikirin..

8 comments:

hana yoriee said...

waahh..idea yg mengagumkan..hehe

zente@eyka said...

zailaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...nak coklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttt

farahfatihah said...

letak la voucher..ehh letak duit la best gak hehe

Nora a.k.a Aira said...

kalo letak ,saya nak jadi pemakan coklat yang bertuah hehe i love chocolateeeeeeeeeee !!

amElyn said...

kahh3.yang, i nak coklat yang pasti!
dgn duit.hukk3.
good idea babe! congrats! =D

syanaim said...

::deaaaar..nak coklaaaaat..:D..::

mahira oya said...

wah mcm charlie tu chocolate heaven tu..
teringin plak mkn coklat la nih..
kelas nyah bg duit..

thezaila said...

hana yorie -> tiba2 terpk masa google gambar golden tic tu..


ita gel --> bole bole.. meh la rmh saya, ita.. bleh tolong buat cekelat skali.. =)


farahfatihah --> voucher kena p carik.. duit nk letak bleh.. tp singgit je.. itu pun balance duit raya yg ditukar..muhahaha ..

nora --> mari kita lihat, siapa yg kena.. but i need to consult my parent on this idea.. ye la kan.. org tua lain pulak buah fikiran nya..

amelyn --> yg pasti, mmg adult guess dapat cekelat!!! yeayyy..

syanaim --> bole bole.. meh dtg..

oya -->haha xde makna nya kelass nyah.. kalau mak letak pun.. singgit je.. x dapek la nk letak 50 hengget.. huhuhuhu