Monday, August 09, 2010

Pre Wedding dah selesai wohoooo

Sesungguh nya pre wed ni .. telah bertukar tarikh dari mula idea ini singgah di benak.. haha bahasa, x tahan... 2 minggu sudah dok pk hari apa nk buat.. sabtu or ahad.. dan date.. mmg totally bergantung pada the waktu senggang photog..

maka hari ni jatuh pada hari ahad..

sebelum tunjuk gambar.. kita celoteh sikit.. pagi tu giler awal bangun.. pergi kota damansara.. utk secalit make up.. lepas tu teru ke KTMB.. ridhuan telah sedia menanti di sana. x lama kemudian, kawan nya tiba.. maka ada 2 photog yg cover session tu.. thanks u boht.. thanks a million..

org punya la ramai.. nasib kt KTMB ada 2 platform.. maka kami kt plaktform yg satu lagi.. xde org.. tp dari kejauhan platform 1.. mmg dah ramai org dah.. nk kata sengan.. mmg segan la gak.. tp mcm x bleh blah lagi..

dah dekat nk habis shoot kt KTMB, abg polis bantuan dtg.. kata nya x bleh shoot tanpa surat.. aisey... earlier Ridhuan dah g tanya2 pasal surat menyurat ni.. derang kata x yah ada pun.. cess.. tp nasib la dah hujung2 baru org dtg, kalau x... punah impian mak.. confirm kena tunda or tukar location... fuhhh

then off to muzium negara.. kt sana mmg ada satu rumah melayu lama. Istana Satu nama nya.. mmg sesuai la.. time en hugo n I tgh pose.. tourist lain sama naik amik gambar... nasib mak x feeling nasha aziz suruh tanya manager utk bergambar mcm redmummy kena.. haha lariiikkkk..

3 hours of shooting.. mmg penat.. sbb panas.. tp puas.. aa amik 3P uols.. gambar??? tgk sikit lagi mak upload ye..

oh.. berjaya dapat beg vintage.. en photog telah pinjam dari kawan nya.. caya la bro.. mmg suit the theme habis la.. =)

13 comments:

Squarecut Ring said...

Nice. ^_^ sure cun. tak sabar nak tengok~~Sile update cepat ye. hehe

ZARA said...

hualamak zaila!!! tak sabor den nak tgk gambar u!!!!!

ryn said...

suker tau... wat saspen jer nak tgk pic.. mesti cantik kan?

thezaila said...

SCR --> insya allah.. akan update cepat... lagi 2 minggu baru dapat gambar..

zara --> zara jgn excited sgt.. nnt takut u kuciwa..

ryn --> gambar nya cantik.. org nya biasa2 saja .. =)

hana yoriee said...

yeayeay!! kite dah tgk teaser pics zaila!! hehe..giller cun n very the classic..da bomb lah..zaila nnt upload selebihnye..nak tgk lagi dan lagi..hehe =)

thezaila said...

hana yorie --> alrite.. nnt ptg zaila upload.. tp ada 1 jek.. nnt bila dah siap sume zaila uplaod..

igt nk buat cerita la.. ada episod2.. hahaha poyoss..

farahfatihah said...

wahhh cepat2 update!!!!

syanaim said...

::zaila cepat update..mau tgok hasilnya..:P..::

thezaila said...

farahfatihah , syanaim --> sudah ku upload gambar nya

diwant said...

huhu, ramainya peminat yg menunggu2 pics u nih, ok la nanti i boh teaser sikit kt fb, pastu u tag dr situ ok zaila?? hehe

anyway u both are great to work with..!

thezaila said...

diwant.. bukan peminat... sahabat2 dari blogger.. we share lotsssaaa things together.. =)

Miss Byo said...

zaila....i pon recce2 ntuk pre-shoot kat komuter..nak theme classic gak...mane lagi ek tempat2 yang boleh wat pre-shoot looks classic oldies?

ElyaElmo said...

zaila cepat2 update ....nk tgkkk ;D