Thursday, August 05, 2010

Kemungkinan besar akan shoot pre wed sabtu ni.. sapa ada beg??

Salam sejahtera semuanya..

selepas gegila mencari photg yg memenuhi budget yg x seberapa meriah.. akhirnya dapat jugak..
mmg giler punya ad hoc.. plan nk buat sabtu ni.. jumaat lepas baru start cari... thanks bebanyak to yanie and hana.. the whole week i dok buzz mereka berdua utk tanya info.. thanks thanks thanks.. x terucap ucapan terima kasih kt uols..

tp nasib baik dapat jugak yg menepati citarasa poket.. utk gambar pre wed.. i x brapa kisah sangat dari segi angle, apa ke.. yg penting, gambar yg diambil tu bukan tahap budak tadika yg amik gambar, i'm very please.. rasional la sikit kan.. budget ciput pastu angan, nk kualiti macam daniel zain.. harus berhenti bermimpi la kan. huhu

so tema nya masih kekal ala-ala 60-an gitu.. story board pun dah ada.. i think lebih senang kalau ada story board n cerita pada pre wedding.. sbb xde la ketandusan idea nk buat pose mcm mana kan..so nnt kan cheritera cinta kami yg bertajuk ... emm tajuk x decide.. tp ada a few la

1. kisah cita klasik masa lampau
2. kasih jgn kau pergi..

hahah.. giler poyos..

anyway.. nk tanya uols la kan.. i need a bag for the photoshot.. bag org balik kampung.. tp nk yg zaman dolu2 punya..pada sesiapa yg ada.. boleh pinjam x.. or boleh sewa tak... kalau bagi pinjam/ sewa i sayang uols sampai mati..

ataupun, sapa sesiapa kerja ngn benda alah prop ke.. or tau mana2 tempat utk disewa.

13 comments:

hana yoriee said...

Zaila, jadik wat pre-wed sabtu ni eyh???hehe..bestnye!! sapelah photographer nye?chop chop..jadi pi mixora jugak tak petang tu??

farahfatihah said...

waaa xsabo nak tgk pic pre wed kamu!!!

Norzi3La said...

gud luck ya..

mahira oya said...

beb..mak aku penyimpan barang2 sedunia..
just x bape sure la bag balik kampong wujud x kt muzium rumah aku..haha..
nnt aku tanyakan ye..

thezaila said...

hana yorie --> jadi jadi pergi mixora, insya allah.. nnt jumpa kt sana ek..

fara fatihah --> tunggu kemunculan nya.. saya risau jika indah khabar dari rupa jek.. erkk

Norzila --> thanks babe..

oya --> sila tanya kan babe.. mak xnk la kan.. tema 60-an, tp bawa beg yg balik kampung tu ada cop body glove... muhahahhaha

ahmad fairus said...

gud luk .. moga dapat gambar yg cantik dan comel..hehehe... nnt cepat2 upload ye..leh tengok..hehe

PurPLe LaDy AiFA said...

good luck zaila.. x sbr nk tgk pre wedd kamu! pose betul2, jgn moody n yg penting, enjoy! hihi

thezaila said...

ahmad fairus --> saya tidak sabar utk bergambar pada hari besar saya..

lady aifa --> sabar uols.. alamak.. i mcm ter nervous sekejap.. takut takut..

we both x reti nk pose (camwhoring is different story ye..hehhe).. so basically we are goin to pose SS (syok sendiri)

ElyaElmo said...

zaila..i takde beg2 zaman dulu laa....ha3...
tak sabarnyee nk tgkk konseppp pre-wedding u ni nnt...cepat2 update nnt yeh!!

thezaila said...

xpe elya.. photog saya dah jumpa beg sebegitu..

sebenar nya saya nervous sangat nih..

diwant said...

jgn nerves sgt zaila, just relax n express urself, itu yg paling terbaekk utk hasil yg berkualiti, huhu..

dun worry insyaAllah we're going to have a meaningful photoshoot...

Yanie said...

mengapa yanie lambat mengomen di entree ini.... adoi... kesedihan di situ ya!

thezaila said...

diwant --> thanks for the words.. hehe.. tp terlambat baca la plak.. anyhow, we had a blast during the session..

yanie -->yanie.. butter late than never... hehhe.. dah macam tajuk album butterfingers la plak... =)