Monday, July 12, 2010

Tag Tag.. tag..

Menjawab hutang TAG


tag dari yanie and hana yorie

1.adakah anda rasa anda hot?
HOT??? tidak, i'm stone cold.. sila takut

2. upload wallpaper yang anda gunakan skrg?


3. cerita pasal wallpaper tersebut
budget ni gambar paling cun la..walaupun muka en hugo punya la berminyak, siap bleh buat goreng ikan.. huhuh..

4.Bila kali terakhir anda makan pizza?
Semalam...and i'mon diet(habis punah diet mak..)

5. lagu paling latest yang anda dengar?
salju di danau rindu..sbb baru lepas tgk jangan lupa lirik.. :P

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ni...
xde pape.. malas sungguh utk multitasking di kala ini

7. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
panjang list nya.. sedia..kak yong, nina, hidayah, zaila, zela(ita yg panggil ni..bukan vuvuzela ek.. dier curik nama i..), nine,

8. tagged lagi 5 orang
1.baha
2.hana yorie
3.oya
4.lin
5. cikgu mazliza

SOALAN BAWAH NI BERKAIT RAP)


SOALAN BAWAH NI BERKAIT RAPAT DENGAN ORANG YANG ANDA TAG..

9. Siapakan orang no.1 kepada anda
Hot mama-to-be

10. katakan sesuatu kepada orang no.5..
Cikgu, i miss u...nnt balik,belikan phoe warna pink yg sangat cumel..

11.no 3 ada hubungan dengan sape?
dgn SLB..hahahha..itu jam, x tau nama..so panggil SLB jek..skang dah kenal nama.. nama dier nozery.. ke..ko ada skandal ngn orang lain ya?

12.bagaimana dengan no.4 lak?
No 4 ni dulu room mate masa kt uni.. aku lari p tido kt katil dier tetengah malam sebab takut hantu.. dan tukang buang katak yg duduk dalam kasut jogging.. thanks lin...


13. berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang mengetag anda. (yanie)
1- salah sorang dari b2b blogger yg saya kenal
2 - beliau tinggal perhampiran di rmh saya..sungguh x sangka..!!! berjalan di alam maya.. then terjuma org yg tinggal sekangkang kera ngn saya
3 - theme colour utk wedding kami sama..pink purple..but mine,akan lebih ke warna pink..
4 - blogger pertama volunteer utk tolong buat cekalat sbb kesuntukkan masa.. thanks a bunch babe..
5 - she has to change her wedding venue.. kesian ok!!!!


(hana)
1- salah sorang dari b2b blogger yg saya kenal
2- selalu jugak kami ber ym-ym
3- tuan empunya mixora tu sedara dier !!! ye saya jeles nih.. hehe
4- keje kt UPM dan dier punya banyak connection ngn blogger b2b yg lain..salute u babe!!
5- lagi 5 bulan dier nk kawin..
14. perasaan anda masa buat tag ini..
xde perasaan buat masa ni. penat balik dari kampung x habis lagi..

18.adakah anda tau razman itu sengal?
ni razman mana pulak nih...??

19. gay or less?
I'm getting married to a GUY.. sorry to dissapoint u..

7 comments:

Yanie said...

terima kasih zaila kerana buat tag yang telah saya tag. saya sangat terharu isk (akak over okay) hehe... flattered lah dear with what u wrote bout me.. and on that chocolate thing, nak tolong!! sebab i kahwin lambat lagi dari u!

hana yoriee said...

hehe..dah jwb pun..hihi..nnt kamu2 buat ceklat jgn lupe bg hana rasa eyh? hehe..

`BaHa` said...

semangat aku nak menjawab tag ko pepagi isnin ni muahahaha..

thezaila said...

yanie --> sorry lambat membuat tag... suka benar bertangguh2..thanks thanks.. nnt bila nk buat operasi gempur membalut cekelat..i roger2 u ek..maybe bleh buat ala2 tea party gitu..sapa lagi mau join..

hana yorie--> hana.. bole jek.. meh la datang... nnt masa kenduri..insya allah buat cekelat.. tp kalau nk rasa awal.. meh la join yanie.. =) (ayat pancing..heheh)

baha --> pepagi isnin adalah monday blues.. harus buat perkara yg lebih soronok dahulu... =)

farahfatihah said...

uwaaa hutang tag i pun byk yg xbuat lagi!!!

mahira oya said...

exkiss(excuse) me..
aku setia innocent(muka blur)..hehe..
aku try buat tag nih..
jarang buat..ekekeke..

thezaila said...

farahfatihah -->soorrryyy.. time tu, i lost track of the tag u... sorry.. dah cari tadi.. tak kejumpaan.. lepas ni.. kalau u tag.. terus i buat ek..

oya --> hehehe....muka innocent tu x tahan..kekek