Friday, July 30, 2010

Pre Wedding dalam rmh -- Zara, ini utk kamoo

gambar ni diambil dari naz media.. and the gorgeous is my deary friend - syaz.. semua gambar di bawah, di ambil dalam rmh syaz.. i tell u rmh syaz ni boleh dipanggil mansion y'all .. besar amat.. then masuk pintu ni, kuar pintu sana. macam cerita masam masam manis, cite p ramlee tu..

zara sbb u nk buat pre wed amik kt rmh kan.. this is for u babe..
the good looking husband

perfect match from heaven

Align Centerpose ala2 menunggu kepulangan sumai tercinta..


i guess there are ready to have a romantic candle light dinner.. just the 2 of them..

the beauty..

x tau nk tulis apa dah. hehhe

pon sama.. x tau nk cakap apa dah.. oo ada.. elegance!!

12 comments:

Nora a.k.a Aira said...

wow..canteknnya umah dia zaila ~ memg nampak elegan la =) cool!

kay kamal said...

hubby dier esem kan? kne sungguh ngn syaz ygg lawa pon..u tau kan now diorg da kje kuantan...i tak brani nk mntk kje klang valley itu le... cukup 2 taun kne campak kuar

hana yoriee said...

wow..woooo..awesome!!! hehe

ZARA said...

alahai... zaila... rumah aku secantek ni. ada kolam besar ala2 kolam renang tapi bapak aku bubuh ikan dalam nya. bengong...

aku tgh pikir nak pinjam rumah sape ni. aku dah suggest idea hari tu pada fiance. dia tgh pikir2 lagi... aku rasa dia takut nak pakai dress kot

hahahahaha

dyra said...

shaz is d one yg buat gambar jd cantik. not much effort needs ;)

mahira oya said...

rumah shaz besar voleh la..
if rumah kocik..no choices kan..

PurPLe LaDy AiFA said...

cantikkkk! x terfikir nak buat pre wedd dlm rumah.. slalu chinese je buat pre wedd mcm nie.. elegant giler..

zara,
u can try bergambar dekat hotel.. cantik jugak kan? i rs bole je kalo nak amik photoshoot dekat hotel without duduk sn.. try la..

thezaila said...

Nora --> tu la.. cantek kan..

kay kamal --> ensem.. huhuh.. haah.. hari tu syaz ada bagi tau yg dapat kt kuantan.. punya la dier x seronok..

zara --> time shoot tu, ce u alih those ikan-ikanan.. huhu provided ur dad x marah la ..kang x pasal2 u kena... muhahha.. harus la ko takoot nk pakai dress nok.. laki aku pun, sure xmo..

dyra -> khen.. org cantik.. pakai kain guni pun cantek..

oya --> mmg besar rmh dier.. silap2 bleh sesat..

lady aifa --> i pun x terpk nk buat kt rmh.. plus.. i xde rmh yg cantik sebegini.. huhuh

Sya Sakura said...

pre-wed dia cantiknya mashaAllah.. sukee!!!
Orangnya pon cantik, tempat cantik, semualah cantik.. heheh..

mysarah said...

giler besar rumah dia!!

Kancilbiru said...

memang cantik sangat la....huhuhu

thezaila said...

sya sakura --> tu la kan.. serba serbi cantik.. everything is perfect

mysarah --> serious besar babe rmh dier.. her bedroom is like as big as my house.. i tinggal kt flat je..

kancil biru --> haah kan..