Wednesday, July 14, 2010

Perodua Myvi Limited Edition and its pink

Ni yg mak makan hati nih.. saya sanggattt mahu kereta ini..en George (keretaku), jgn kecil hati.. khidmat awak, amat saya perlukan.. cuma terfikir utk mencarikan kamoo sebuah teman.. ngee.. kenapa model ni x kuar masa saya beli kete dulu..benci... layan kan aja gambar2 nih...
*mode :sedih, terkilan, luka, lara*


sampai ke bahagian dalam pun warna pink...



agak cool seat nya.. pembenci warna pink,sila jgn kata apa2...



tgk tu.. kt bahagian radio, air con sume,.. siap ada motif flora lagi *patah hati*

ni ...warna sebenar nya.. walaupun bukan soft pink yg menjadi idaman qolbu.. warna pink mcm ni pun, mak sooka

15 comments:

mahira oya said...

shocking pink...if soft,sweet jer..
rase mcm gula2 plaks..

eila said...

wahhhhh suka yerrr color niee... hot pink.. haraga sama ker or mahal sikit ekk..

Xora said...

tapi bila fikir daripada faktor keselamatan, mebahaya juga, pasal sudah macam bagi signal, pemandunya seorang perempuan.

NaDic said...

isk.. tak ci.. napa tak kuar awal2.. isk2.. nak g cat warna tu gak la.. haha.. ^_^

mysarah said...

i rasa ramai b2b yg gila pink. so mesti ramai yg akan tergilakan kereta ni!! hehehe

hana yoriee said...

dah ramai dah entry post pasal myvi pink nih..hehe..yg ni kira oklah..ada satu tu..kat kolej hana, keta kancil kaler soft pink pastu kat body ada hello kitty pny sticker..aduih laaa..tak suke giller tgk keta tuh..ahaks..

p/s: maaf, tsaya pun giller pink tau..tp kalo keta mcm yg saya terangkan td mmg saya tak shuke..huhu..

PurPLe LaDy AiFA said...

fushia~ love! plg adore part radio tueee.. terbaik!

ryn said...

aduh.. tolong la jgn bagi kat ryn keta nih.... lalalalala
ai arlegic pink.. merah takper

Hana said...

waa.. jarang2 leh dapat kete pink ni.. :)

thezaila said...

oya --> yup,i prefer soft pink..mcm ada satu kete satria ADM kt kustem dulu..

eila --> harga nya RM48K..

xora --> alamak..x terfikir plak pasal tu.. that's true babe..senang jadi target..tp mak sooka.. tp x mungkin beli kot.. xde duit..

hana yorie --> i like pink.. tp kalau kete dah kaler pink.. pastu letak hello kitty bagai.. mak xsooka...


nadic --> tu la kan. kenapa xkuar..2 years back.. kalau tidak...

thezaila said...

lady aifa --> agreee with u..bahagian radio tu..mmg terbaik dari ladang..

ryn --> ooryn, kamoo pencinta merah rupanya....

hana --> tu la..sannnnggattt jarang kete yg dikeluarkan,berwarna pink.. yg lain2 tu..semua kena kuar duit poket sendiri..p cat kaler lain..

@ty_farEd said...

siyes..syco kejap i tengok myvi pink ni...!!! oowwhh..kenape tak kuar dari awal lagi...~ngeee

farahfatihah said...

wahh cantiknya....!!!

Cik Atun yang Banyak Nama said...

salam... nak menumpang lalu. hehe~

sbnarnye saya pun minat gak keta yang kaler pink ni.

tapi macam Xora cakap, tapi dari segi teknikal safety, kereta ni takde ABS. ABS penting nak elakkan skid bila mem'brek'.

So kalau cik zaila suka merempit cam saye (--); seelok2nye belila kereta yang ade ABS. At least terasa lebih selamat. Kalau ada EBD itu sudah bonus. ^^

Anonymous said...

DAH LA PRICE MAHAL SKET DR PREMIUM..CMNE LEH TAK BG ABS...ADEIII...