Wednesday, July 14, 2010

Pelamin yg sanggat Gorjes utk tatapan bersama

photo credit to Dato' Mahadzir Lokman

Man!! look at that dais.. Isn't it gorgeous..? cantik kan.. besar plak tu.. sangat berpadanan dgn stage yg besar itu..masya allah.. cantik sungguh.. tp disebabkan cahaya nya dim, maka x nampak warna bunga2an yg berwarna pink dan purple..

kalau uols tgk deco dier and the walkway lagi la rasa nk nanges.. i tried to google out.. kot kot adalagi gambar dari wedding ni.. x kejumpaan.. sama ada my googling skill hampeh..atau pun,mmg derang nk keep it low..

tp nnt uols tgk la Nona 2 3 minggu lagi.. sure ada..

hint : anak perempuan arwah tokeh kete.. *wink wink..*

14 comments:

farahfatihah said...

wahhh pepel pink kan!!! cantiknyA!!!

YuNa said...

purple pink! my favourite colour!! hint anak arwah tokey kete..mcm tawu..

hana yoriee said...

aduh mak aih..dahsat sungguh pelamin nye..hehe..mmg teramat cntik.

liyana said...

cantik..tp mcm membazir..hihi
xpe duit byk boleh ja ;)

Wedding of Nur Nadiah SM Nasimuddin & Hamzah Alang Azman Shah


Nadia – anak arwah Nasimuddin NAZA

Hamzah – Anak Azman Shah, owner of holiday villa hotel chains

Anonymous said...

gambar ni original daripada Facebook Dato' mahathir lokman. dia jadi emcee majlis. bunga di meja pengantin dan arch nampak cam serabut sangat. tapi idea untuk video guestbook amat brilliant!
more photos here:-

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30991154&id=1242174589

Yanie said...

Zaila, pengsan nak kumpul duit buat benda macam ni, Pengsan.. takpun terus kiok kot... ni buat yang tak seberapa pun dah separuh nyawa dah saya ni... hahaha

thezaila said...

farah fatihah --> yes purple pink.. rasanya kalau xde lampu dim dim ..mesti terserlah..

yuna--> cantik kan.. saya rasa.. anda pun tau..

hana yorie -->dasyat kan ..orang kaya2 je bleh buat..

liyana --> org banyak duit.. ok je kot.. tp bila, pak pepatah melayu "ular lidi nk jadinaga", itu yg membazir.

anon --> dier punya video guest book sangat brilliant.. how i wish i could do the same.. kalau i buat.. nan ado la guna apple kan.. pc cap ayam.. sudah.. =)

Cik Shu said...

Masyallah, memang sangat cantik, sangat indah, sangat romantik.

mysarah said...

mak aihh lawanya. berangan jer la. lalalalala~~

Nora a.k.a Aira said...

what a beautiful wedding =)

PurPLe LaDy AiFA said...

cantik gila! ni br elegant.. xde sape yang buat neh.. wah.. best berangan lagi sekali neh.. ;p

~ thalhazlin ~ said...

cantik sangat!!!

thezaila said...

yanie --> same goes to me.. buat yg ala kada pun, den dah sompuit..

cki syu --> that was my first impression... =)

mysarah --> orang mcm kita.bleh berangan je.. free je pun kan... *berangan lagi*

Nora --> mmg sangat cantik..if u see the whole wedding.. masya allah...


lady aifa --> ni org kaya2 yg ada biz yg big big-an bleh buat..

thalhazlin --> kan.... dambaan sungguh

Reen Tart Nenas said...

babe, hermmm mmg meriah, but for myself, ada a bit kureng sket... sebab ada part yg serabut. tetapi, apa2 pun, kalau banyak duit, nak kawen macamana tema pun boleh kan? hehehe