Thursday, July 01, 2010

Kenangan di Kustem...

Hari ni ..bawak HD lama ke office.. sambil2 tu sempat tgk gambar2 lama... aku rindu pada kamooooo... dan gambar tidak mengikut turutan tahun

stok makana aku.. akan ku pastikan sentiasa penuh...

ni masa bila ntah.. hari bersama PS kot.. kt pantai TokJembal..

dalam lab.. ada presentation apa ntah.. aku dok sebok menyembang.. gambar Lin adalah separuh kepala itu...

ni masa menyambut bday zamel..master mind adalah mak cik dua dari kiri.. theme colour adalah hitam.. oya pot and i, sponsor venue.. depan rmh kitorg lapang..nk ber huu haa pun voley...
ni lah buat hati mak cik tadi.. roy.. eh silap..en zamil ..sudah kawen dah mereka.. tgh tunggu baby.. wife dier slalu gak komen kt blog ni.. cuba korang teka sape...


aku n house mate buat open house..since duduk ngn kakak2 senior..yg pandai masak plak tu..maka aku telah mengeluarkan idea gatal utk buat open house. jemput bdk IT 2nd and 3rd year... kan aku cakap kawan depan rmh aku luas.. tgk tu.. dah jadi parking lot dah =) bdk rmh TTP, siap pakat2 pakai jubah.. xde jubah.. mereka pinjam..semangat gelkorang..

ni aksi buang tebiat..dah habis berjimba2 kt funfair teluk ketapang.. kami pergi ke kampus,amik gambar depan dewan sultan mizan..nasib pak guard x marah..jgn di tanya kenapa ada kepala merah.. aku x suka, dier x suka aku.Align Center.tapi aku suka gambar nih..

course kami champion netballl.. tu captain pamik hadiah.. yg x tahan, tukang bagi hadiah tu tanya captain tu,main posisi apa.. selepas dijawab. bleh plak dier kata.. eh eh , kecik nya center..

bila team nya kuat.. pasti ramai la supporter nya.. ni la, antara2 pentokong2 yg slalu turun padang..

sakan ko posing yien.. sabtu ni ko nk nikah kan.. harap maklum,mereka bukan pasangan lesbian.. hahahaha larikkk..

apa tujuan derang bergambar mcm ni pun aku x tau..sedar2 dah ada dalam hard disk aku..
layan kan aje..

masa ni bday lin.. buat surprise la konon.. mmg seprais pun.. short notice.terus2an petang tu,aku pot n oya buat banner yg x semenggah itu..

alamak, patut nya gambar ni atas.. lin kena tutup mata.. kata seprais kan..hahahahah..berpeluh2 lin dibuat nya..

en amir kawin.. harus jemput satu course.. antara lecturer yg paling handsome kt jabatan kitorang.. agak2 ada x org yg patah hati bilaen amir kawin..

dgn ain.. masa ni..kitorg2 org x balik kampung masa raya haji.. sebb apa ntah x balil..mungkin sebab dekat nk exam,maka malas nk balik.. nk study lakonon. tp pmerambu ramba ke kuantan... dari kuala terengganu ke kuantan wokeh.. jauh tu..
kt dalam dewan ..utk penyampaian hadiah malam mabatech..

kami mmg giler bergambar...kalau dah amik gambar org2 belah kiri.. org2 belah kanan, harus diambil juga..


aa tu dier..minah giler bag.. dier mmg suka beli bag.. dan Vincci adalah nikmat donia yg allah turun kan pada kami ketika itu..sbb sebelum kedatangan Vicci.. shopping mall terbesar adalah Hock Kee Seng.. korang jgn gelakye..

aku suka gambar ni, sbb yan nampak mcm hantu... kita ko letak tangan bleh tembus..wa cakap lu.. ye time ni..camera 3.2 mp adalah sangat hebat..xde gegaran detaction ..

ni nkpergi training netball sebelum pergi,amik gambar dulu..harus!!!

bersama kakak2 rmh... feeling ala titanic di taman permainan..kakak2 saya rindu kamooo.. kak aiza,if u read this, please leave a comment.. saya nk tahu anda ok x di US sana..and i know u read my blog everyday!!!

kami giler gambar.. x bleh masuk ke dalam dewan kuliyah, apa lg boleh di lakukan... bergambar la.. kamoo nampak aku gelapkan.. bukan salah camera..ye mmg saya gelap..

chilled out kt tropix... paling happening la..sbb kt sana xde coffee bean.. ini la pengubat duka lara..
kami gilerBBQ.. ni yg entah ke sekian kali ntah.. best sungguh ber BBQ di tepian pantai..bila nk buat lagi ek..

10 comments:

syuhada said...

bestnye masa belaja dulu :(

mahira oya said...

byk gell gambo..pjg gell entry..hehe..
muka wa basi..adeh!
miss nye masa kt kustem nih..

`BaHa` said...

banyak gile gamba yg patut dikutuk sampai aku dah tak igt ape nak kutuk mule2 tadi.. muahahaha

memang tak rugi aku TAK JADI student skema, sbb kalau iye maka gamba aku takde sebanyak itu

*tribute to frens back then in Kustem*

thezaila said...

syud --> mmg best..paling best,adalah makanan nya..BB2 tom nyam,tok bok,kedai lalat..sotong celup tepung..

oya --> sementelah xde keje ya.. tgk balik folder lama.. mahu dikongsi bersama..

baha --> kalau kita jadi skema. mungkin kita akan pergi usrah..study group, ceramah, yg mana,tidak dibenarkan mengambil gambar..

itu belom masuk gambar masa buat bday kt pulau kambing lagi.. hehehe..siapa ek kena kejar, pastu jatuh sampai koyak seluar..*sambil memandang lin secara maya*

LinZ said...

hahahaha...sememeh gile muke seko2...tp seriously the best eposode in my whole life...kalau boleh rewind..memang nk pi balik time tu..

bukan setakat seluar..kuku pun tersagat..tp memang best la..kalau boleh, part jatuh pun nk ulang lagi..hahah
*pandang zaila dgn sinis dari alam maya*

syuhada said...

oh, part yang lin jatuh ala2 batman tu ke? gila epic. hahahaha

thezaila said...

linz --> oh yess.. the best episode in my life cycle too after matrix life..apakah statment..? tp best giler. part jatuh paling x tahan..

syud --> hahah.. ko panggil ada batman ek.. aku panggill ala2 nk lari-lompat-pagar-x-jadi-lalu-jatuh..

dyra said...

haishhhh

kustem owh kustem
rase macam pul-ke-pang-jal
gler naif weh muke masing2.
sume bulat belaka kcuali baha maintain kecik
hihihi~

`BaHa` said...

muke baha maintain kecik? wait until u see me again buka puasa nnt ;p

Anonymous said...

Interesting for me//
/