Thursday, July 22, 2010

Karnival Jualan Mega Malaysia Kini Kembali


Ok good news for all.. x kira pada B2B, yg bujang trang tan tang. mak budak pak budak.. ini adalah untuk anda semua.. sementelah raya dah nk dekat kan.. grab this opportunity utk beli belah.. lebih jimat...

karnival berlansung dari 24 Julai hingga 16 September 2010.. beli awal.. banyak pilihannya kan..kalau ujung2 gitu.. size pun bayah nk cari.. ok B2B... kalau nk jadi bridezilla ini masa nya.. tp ingat..

beli yg P.E.R.L.U bukan yg M.A.H.U

12 comments:

hana yoriee said...

waaahh..time utk berebut2 dgn org ramai sudah tibe..huhu

@ty_farEd said...

hahaaha...yeah..shopaholic macam i ni..inilah sat2 yang dinanti2 kan..~weeeeeeee...

farahfatihah said...

dah meroyan tgk iklan ni tadi huhuhu

ElyaElmo said...

alamak..tak tahann dgn godaan niiii...hu3

syanaim said...

::wah teruja ni..weeeeeee::

Xora said...

WHAT??!! SALE BARU MULA!! patut la saya ke hulu hilir last week takde tanda2 sale pun. igtkan sale bulan 6 hari tu.. haissshh.. rugi2..erm.. nak cari apa aje, semua dah beli.. jadi kena cari alasan nak beli ni :P thanks zaila!

kay kamal said...

bgs info nih..we were eyeing dat hush puppies formal shoes (for him) since ages tapi discount nye 5% je last time jusco sale hmmpph

mysarah said...

ok2. saya ikut cakap kamu :D

PurPLe LaDy AiFA said...

ohh sok trs nk trn kl g tpt2 yg ade sale.. heh~

i'll take your advice, beli yg perlu je, bukan yg mahu... huhu

mahira oya said...

i like...hehe..
abih la..

thezaila said...

Hana yorie --> masa nya sudah tiba..on ur mark.. get set.. shooopp!!!!

@ty --> ye... saat dinanti-nantikan..
*big grin*

farah farihaH --> mata i dah berpinar2 tgk perkataan 'mega sale'
huhuh

elya --> sabar sabar.. beli yg perlu je..huhuh (igt kn diri sendiri jugak)

syanaim --> haruss teruja!!! mega sale uols..

xora --> tu la xora.. i tot i sorang je terperasan, xde banner2 mega sale.. i tot it should be bulan 6.. tp nan ado.. last2 semalam, tgk paper.. la.. belum mula lagi kah..

kay kamal --> hush pupies kedekut.. selalu bagi ciput ciput je diskaun nya... tensi makk..

mysarah --> ye .. bagoss.. saya pun cuba utk ikut cakap diri sendiri.. huhhuhu (x tahan godaan jugak diri ini, sebenarnya)

lady aifa --> meh meh turun KL.. treat urself hadiah kawin utk diri sendiri..

oya --> me like too.. habis la aku.. meh meh.. g shopping...

amElyn said...

no wonder lah i pi jusco tadi lengang semacam..belum start sale eh??
hihi.siap lah pasni berebut2 orang shopping! i pun tak sabar nih nak join.nak lengkapkan all the barang hantaran! =D