Sunday, October 18, 2009

Kami berkecil hati

Ye pagi ni, saya terkecil hati dengan mama.. dan juga mama berkecil hati dgn saya. disebabkan hubungan ibu-anak antara saya dan mama, apabila berlaku selisih faham, sangat la mudah terasa. kenapa kami terasa, tidak lah dapat utk saya nyatakan di sini.




Tp yg pasti nya, saya mungkin tidak meminta maaf *kamu anak derhaka*.. mama saya pula, entah la.. tp mama selalu beralah.. *tidakkah mama saya ibu yg hebat..*


mama tidak memilih kasih...tp kenapa saya terkadang berasa begitu..


sungguhkah begitu..


atau saya yang terasa lebih..??


p/s : sedari pagi, lansung tiada mud.. x buat apa melainkan berlegar di ruang maya.. sehingga entry ini ditulis (pkul 3 ptg) saya masih terperuk dlm bilik, bfast dalam bilik, x kuar2 for the past 4 hours.. dan saya belom mandi.. *eeeiii busukk* *ehh.. tolong sikit ye..*

3 comments:

intan izani said...

biaselah tu
sometimes ibu dan anak pun ada kecil hati
kecil hati sebab sayang
perasaan cemburu pun mmg selalu..

lama sudah tak jumpe mu zaila!

Aisyah said...

lorrr,..ishk,..kite kena ngalah tau sis,..dan saya amat berkecil hati dengan abang saya,.. :(

thezaila said...

betul intan.. esok lusa.. lembut kot hati saya.. nk lama2an pun, mak sendiri kan.. insya allah, esok saya akan minta maaf.. *sebak sebak*.. intan marilah la berjumpa di hujung minggu.. kagen sama kamu...

ye sis, terkecil hati sedikit..
esok2 mungkin hati saya akan besar kembali.. kalau saya merajuk or berkecil hati..biasa nya, x lama... hati cepat cair wooo..