Thursday, September 10, 2009

Raya minggu depan ke..?

Minggu depan dah raya ek... Ya Allah, cepat gel masa berlalu, rasa mcm kelmarin je berbuka puasa dgn teman2 yg lain. =)

Seronok mmg seronok.. Tp kuih raya bertimbun belum ku siap kan lagi.. huwwaaa.. anyway mate.. dun worry, sebelum raya, mmg you all bleh dapat kuih tu.. Alhamdulillah tahun ni, ada sedikit peningkatan dari order.. Rezeki budak2 tu.. Ni gambar almond london yg baru di tuang choc.. kasi u all terliur sikit (terliur ke..) mak x sempat la nok nk amik gambar cecantik susun kuih dalam pinggan, letak bunga sikit..

tahun depan, insya Allah, akan buat lagi jika ada permintaan. apa nama nk bagi ek.. thezaila homemade cookies atau ninazaila homemade cookies.. mana lagi best.. ke.. dua-dua pun x best.. =p any other suggestion..? u're most welcome to contribute ideas. =D

Tadi menggagau mintak oya lagu raya, nk download, x sempat keje banyak (tipu.. sebenar nya malas!!) nk layan lagu raya kejap la..

2 comments:

AzUraAa said...

ninazaila? wahh.. nice name...
macam best je almond london u ni, babe.. terliur jugak nii... nyam2..

thezaila said...

tengkiu tengkiu.. x tau la best ke tak zura.. sila ke rmh cik baha utk tester.. hahaha.. dier customer saya..

tp nk dtg makan rmh saya pun bleh gak :D

to baha.. nyah.. mak promote kuih raya rmh u..